reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GALERIA LIPCÓWECZEK

dziękujemy :-*
cholera linijka mi się zacięła :p ;D
17 pażdziernika Paris skończyła miesiąc ;D ale bardzo dziękujemy za zyczenia :) :) :)

reklama
eee te są najfajniejsze
na innych jestem z daleka albo sa niewyraźne :p

mam nadzieję, że w przyszłym roku będe mogła się przed Wami pochwalić równie dobrą formą :)

o matko jedyna Melanie kobieto nie poznałabym Cię nigdy :)
i chyba faktycznie ciemniejsze włoski z grzywką bardzoiej pasują do Ciebie, co do wagi właśnie się sprawdziłam na dzień dzisiejszy u mnie to 48 kg ;)
nie ma co lecę po czekoladkę >:D

Melani wyglądałaś reeeeewelacyjnie i powiem Ci ze mi się bardziej podobałaś w bląd włoskach. Ale kobieta zmienną jest i zmian potrzebuje wiem to po sobie. ;D

dziękuję Frideczko :D
właśnie zdania co do moich kudełków są podzielone
mam kolezanke, która jak mnie ostatnio widzi, to ciągle mi dokucza, że mam ciemne włosy i namawia mnie do powrotu na blond
ale wiadomo... jak juz pisałyście, my baby lubimy zmiany i czasem nie wazne, czy na lepsze czy na gorsze ;D :p byle by inaczej ;)

frida ja pamiętam Twoje fotki i też ryglądałaś conajmniej r e w e l a c y j n i e !!!

Melanie jak dla mnie to też brązowe włoski!
A swoją drogą może byś nam tak swoją córunie pokazała od czasu do czasu co?

Kasia!! 48!!! ja to sie z radości mało nie przewróciłam jak udało mi sie zejśc do 50 kg ale do 48 to już raczej nie dam rady- też tyle przed ciążą ważyłam , achh kiedy to było :-[

reklama
elfiko zapraszam do wrześniówek mamy tam GALERIĘ WRZESNIOWYCH DZIECIACZKÓW
tam umieszczamy tylko zdjęcia naszych dzieciaczków
a komentujemy je na wątku DZIECI WRZEŚNIÓWEK :)

Do góry