reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GALERIA LIPCÓWECZEK

ja widze tylko kawałeczki bo są bardzo duże i długo sie łądują a asiołek do Bozi po cierpliwosc ostatnio stał wiec widzi tylko buźke :-) buźka ładna ihihihihi

reklama
To i ja sie wreszcie pokaze z moim brzuchem na sam koniec :)
To zdjecie z 8 miesiaca
Alex%20rosnie%208%20miesiac.jpg

A te z 9-tego, dokladnie 37 tydzien
mm.jpg

ThisIsMartasBelly.jpg

P6270028.jpg

Dziekuje Wam Kochane, strasznie mi milo i buzia mi sie cieszy :D :)
A spodnie smieszne, ze rozowe, ale baardzo wygodne :)

Martuśka ślicznie wyglądasz :)

Dzisiaj zrobię sobie zdjątko i tez wkleję, w końcu to ostatni dzwonek! Tylko proszę o podpowiedź- jak się wkleja zdjęcia?

Nie wiem jak wam lipcóweczki ale mi chyba będzie brakowało mojego brzuszka.

reklama
Dziekuje bardzo Dziewuszki :)
No przytylam niewiele i chyba tylko rzeczywiscie na brzuchu, mam nadzieje, ze chudzinka sie nie stane jak zaczne karmic ::)
Karin, co do zdjec, to najpierw musisz je umiescic na jakiejs stronie internetowej, a potem adres zdjecia skopiowac tylko do wiadomosci i przed adresem, w nawiasie bez jakichkolwiek spacji musisz napisac
i tyle :)

Do góry