reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GALERIA LIPCÓWECZEK

fajne brzucholki dziewczyny, ;D
co do rozstępów to mam jakąś obsesje bo 3 razy dziennie się oglądam ihihih
no i narazie nie mam żadnych rozstępów, chociaż moje pośladki zaczynają wyglądać podjerzliwie ;D ;D ;D

reklama
hej Wam dziewczyny..mam do Was pytanie czy ktoras z was decyduje ale przynajmnie ma na mysli ten zaszczyk zewnatrzoponowy???ja wczoraj bylam w szpitalu popytac jak to wyglada itd i podpisywalam jakas tam umowe ze jak cos to sie na to zgadzam....jezeli nie bede miala sily wytrzymac bol.....(to jest 1 szpital w okregu Katowickim ktory ma to znieczulenie kosztuje 300zl)
musze tylko zrobic jakies tam badnie krzepnieci krwi...czy cos takiego....
Pytalam tego anestozjologa czy bede musiala z tego skorzystac to stwierdzil ze "jestem mloda i nie dam rady przy skurczach partych" tak sobie pomyslal ze jest to 1 szpital gdzie to robia...a co w innych dawaja rade......??
moje kochanie twierdzi ze jest mi to nie potrzebne i mam rodzic w szpitalu kolo siebie itd.....i jakos jest na to nastawiony tak krytycznie....
a jak wy dziewczyny uwazacie???
buziaczki dla was;)

a co do mojego brzusia to od jutra 34 tydz hi:) i mam dalej 84 cm pod pepkiem...ale i tak nie da sie go teraz nawet ukryc widac ze jest...tylko kazdy robi oczyka ze jeszcze poltory miesiaca i gdzie to ja trzymam tego dziudziusia...kazdy mysli ze to 6 miesiac hihi a ja to sie tylko musze tlumaczyc:):p chyba zaczne mowic ze to 6 miesiac:):p:p:p:p:p a zgrublam 7 kg i waze 48 hihi:) w poniedzialek ide na USG o 18..jak sie dowiem czy to chlopczyk czy dziewczynka to sie wam pochwale:):p:p:p oby bylo wszystko ok:)

34 tc zaczal sie ;D
_478310_n.jpg

_478309_n.jpg

w pasie 105 cm ;D ;D ;D

Piekne zdjecia,piekne brzuszki.Dawno tu nie zagladalam a tu tyle slicznych zdjec przybylo :).Ja tez obwod pasa sprawdzam-ale nie ze zwyklej ciekawosci...Przed porodem moga (choc ja tak z Dorianem nie mialam)zaczac "niezauwazalnie"odchodzic wody,no i w tedy obwod brzuszka sie zmniejsza.Brzuszek jakies 2 tygodnie przed porodem przewaznie sie obniza-wiec w ostatniej ciazy moglam sie spodziewac ze wyrobie sie w terminie ;) ;D.

reklama
Do góry