reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

GALERIA LIPCÓWECZEK

Klaudio w koncu przyszla pora na prezentacje Twojej osoby - przeslicznie wygladasz.
Niania jak zwykle rowniez bardzo uroczo:)

reklama
Elfiko brzusio okraglutki jak balonik

a tak sobie ostatnio myslalm ze dawno nie widzialm brzucholka Klaudusi i !!!! ;D prosze jak ladnie sie prezentuje!!!!

Nianiu za kazdym razem jak ogladam Twoje zdjecia to mysle sobie ze ciaza sluzy Ci baaardzo i baardzo ladnie wygladasz!!!!

hej wam dziewczyny u mnie wszystko ok:):p:p
tak pozatym to wczoraj bylam caly dzien z moim mezusiem nad woda....
i sie opalalismy troszke mnie zlapalo:p:p:p
ale brzuszka nie opalalam tak bardzo bo maly sie rzucal hehe chyba sie mu nie podobalo:p
a tak pozatym to sie wam dzis pochwale bylam dzis na USG i bede miec SYNA <jupi>
buziaczki dla was:)

oj dziewczyny jakie wy ładne z tymi brzusiami :)ja na siebie nie barzdo moge patrzeć....słonica i tyle,ale mam nadzieje ,że szybko wruce do tego co było kiedyś :(

Dzieki Maniu, dzieki dziewczyny.
Fajne, że możemy sobie pomóc i podnieść sie na duchu. Ja tez wcale nie czuje sie super laska. Wrecz przeciwnie. Jestem niezłą kulka (a zawsze byłam chudzina) i do tego nie moge sie opalic - a jestem blada jak ściana. Takze to wcale nie wyglada tak wesoło. Narzekam na włosy,, znów chce miec ciemne heheh ale w tym przypaku postanowiłam poczekać po porodzie może coś mi sie odmieni...oj niełatwo byc cieżarną :)

31 tydzień :-)
31a.jpg

no cieżko mi :-) ale jeszcze tylko troszke :-)
wiecie tymbardziej mi doskwiera ciaza że przytyłam już 25 kg :-( i chyba zakończe ciąze na 3 cyfrowej liczbie :-(

no biust to mi sie zrobił :-) hahaha arbuziasty a ja nie lubie dużych :-) wole umiarkowane

reklama
Asiolku ale z Ciebie fajna mama!!!! a biust duzy lepszy do przytulania takiego maluszka ;D

Do góry