reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GALERIA LIPCÓWECZEK

Klaudio w koncu przyszla pora na prezentacje Twojej osoby - przeslicznie wygladasz.
Niania jak zwykle rowniez bardzo uroczo:)

reklama
Elfiko brzusio okraglutki jak balonik

a tak sobie ostatnio myslalm ze dawno nie widzialm brzucholka Klaudusi i !!!! ;D prosze jak ladnie sie prezentuje!!!!

Nianiu za kazdym razem jak ogladam Twoje zdjecia to mysle sobie ze ciaza sluzy Ci baaardzo i baardzo ladnie wygladasz!!!!

hej wam dziewczyny u mnie wszystko ok:):p:p
tak pozatym to wczoraj bylam caly dzien z moim mezusiem nad woda....
i sie opalalismy troszke mnie zlapalo:p:p:p
ale brzuszka nie opalalam tak bardzo bo maly sie rzucal hehe chyba sie mu nie podobalo:p
a tak pozatym to sie wam dzis pochwale bylam dzis na USG i bede miec SYNA <jupi>
buziaczki dla was:)

oj dziewczyny jakie wy ładne z tymi brzusiami :)ja na siebie nie barzdo moge patrzeć....słonica i tyle,ale mam nadzieje ,że szybko wruce do tego co było kiedyś :(

Dzieki Maniu, dzieki dziewczyny.
Fajne, że możemy sobie pomóc i podnieść sie na duchu. Ja tez wcale nie czuje sie super laska. Wrecz przeciwnie. Jestem niezłą kulka (a zawsze byłam chudzina) i do tego nie moge sie opalic - a jestem blada jak ściana. Takze to wcale nie wyglada tak wesoło. Narzekam na włosy,, znów chce miec ciemne heheh ale w tym przypaku postanowiłam poczekać po porodzie może coś mi sie odmieni...oj niełatwo byc cieżarną :)

31 tydzień :-)
31a.jpg

no cieżko mi :-) ale jeszcze tylko troszke :-)
wiecie tymbardziej mi doskwiera ciaza że przytyłam już 25 kg :-( i chyba zakończe ciąze na 3 cyfrowej liczbie :-(

no biust to mi sie zrobił :-) hahaha arbuziasty a ja nie lubie dużych :-) wole umiarkowane

reklama
Asiolku ale z Ciebie fajna mama!!!! a biust duzy lepszy do przytulania takiego maluszka ;D

Do góry