reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

GALERIA LIPCÓWECZEK

to dobrze!!! bo wiesz ja to caly czas pamietam jak piesiunio sobie nozke skaleczyl.... i w ogole na krzywde sworkow jestem jakos tak przeczulona
buziaki do calej Twojej paki :-*

reklama
Asiołek fajnie wygladacie z kiciurkiem

a blablador fajnie z brzucholkiem

tez bym chciała taki w 29 tygodniu, ładny jest.

Asiołku świetny brzusio i oczywiście zwierzątka również
A to mój brzusio 28t5d
dscf01456nj.jpg

dscf01463ml.jpg

No no sliczne brzuszki ;D
Tusia a Ty masz fajne kolorki tego mieszkanka, takie akurat w moim stylu

Ninuka ale masz pileczke fajna!!!! i taaaaaka kochane minke  :)  :)  :)

Tuska a Ty masz taki brzuchol jak ja  ;D no i lusto podziwiam  ;D czy to to ktore sama zrobilas? fiu fiu fiu...zdolna bestia!!!! ;D

Niuńka Tusia ale z was brzuchatki może Wy w ciąży jesteście ?? ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Mój Mariusz tak żartuje jak cząsto jem. I ciągle sie mnie pyta czy ja aby w ciąży nie jestem . ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

reklama
sliczne macie te brzuszki - a mój taki porozstepowany:((( jutro bede miała aparacik to może uda mi sie cos wkleić:)

Do góry