reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GALERIA LIPCÓWECZEK

to dobrze!!! bo wiesz ja to caly czas pamietam jak piesiunio sobie nozke skaleczyl.... i w ogole na krzywde sworkow jestem jakos tak przeczulona
buziaki do calej Twojej paki :-*

reklama
Asiołek fajnie wygladacie z kiciurkiem

a blablador fajnie z brzucholkiem

tez bym chciała taki w 29 tygodniu, ładny jest.

Asiołku świetny brzusio i oczywiście zwierzątka również
A to mój brzusio 28t5d
dscf01456nj.jpg

dscf01463ml.jpg

No no sliczne brzuszki ;D
Tusia a Ty masz fajne kolorki tego mieszkanka, takie akurat w moim stylu

Ninuka ale masz pileczke fajna!!!! i taaaaaka kochane minke  :)  :)  :)

Tuska a Ty masz taki brzuchol jak ja  ;D no i lusto podziwiam  ;D czy to to ktore sama zrobilas? fiu fiu fiu...zdolna bestia!!!! ;D

Niuńka Tusia ale z was brzuchatki może Wy w ciąży jesteście ?? ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Mój Mariusz tak żartuje jak cząsto jem. I ciągle sie mnie pyta czy ja aby w ciąży nie jestem . ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

reklama
sliczne macie te brzuszki - a mój taki porozstepowany:((( jutro bede miała aparacik to może uda mi sie cos wkleić:)

Do góry