reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria grudniowych maluszków

Ojjj cudne te nasze Łobuziaki! Kiedyś były wszystkie prawie takie same - małe zawiniątka leżące w łóżeczku i śpiące, a teraz proszę każde już charakterne, zwinne, wysportowane ;-) Super!

reklama
Ainah - miło poznac Twojego synka, bo ja pierwszy raz widzę:-) Przystojniak z niego, że hej. Uśmiech ma rozbrajający;-)
Asjaa - zapomniałam o Twoim przystojniaku napisac - Maciejek to dopiero będzie łamacz serc niewieścich - ciemna karnacja, oczka cudne:tak: Oj, będą się dziewuchy zlatywać:-D
A jak mu ładnie w różowych kropkach:-D

Cristal kocham Cypriankowe foty. Jak na niego patrze jakbym na Fifulca patrzyła :-)
Ano, podobne te nasze chłopaki:-)

To jeszcze dorzucę :-D bo zapomniałam się pochwalic naszym ostatnim zakupem - śliczna zara służy nam już od poniedziałku;-)
sjesta;-)
SG201508.jpg

Kosi-kosi:-)
SG201515.jpg

Cristal Cypriano najstarszy grudniaczek wymiata,słodziuchny jest :-) Muszę pokazać Miko foto jak Cypruś stoi to może weźmie przykład ze starszego kolegi :*

Ainah Słodki wesołek z Maksia,na czwartej fotce jak siedzi w wóziu kogoś mi przypomina hm... Na ostatnim zdjęciu relaks jak sie patrzy,boski jest :-) Moje śliczne pysiule :*

reklama
Rany jakie duze i mobilne te wasze dzieciaczki :D
Oliwka pomyka po podlodze w takich kieckach i ze sie nie wylozy :O:O

Aluska male faktycznie wygladaja na zdrowiutkie a Martynka taaaaaak urosla i jest przepiekna taka czarnulka :D

Ainah Maksiu rozkoszny i faktycznie jak na najmlodszego to spory z niego chlopiec :D

No i Cristalrose.. no Cyprianek jak zwykle ma super foty ale tym razem powalila mnie chusta!! jaka pieknaaaaaa :O:O:O:O:O aaaaaa

Do góry