reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria grudniowych maluszków

reklama
Aluśka takie ladne i mądre masz córeczki. Nie wyglądają na chorowitki na szczęście. Martynka wygląda jak mała cyganeczka. ;)
Olcia rośnie Ci królewna. ;) Taką poważną buźkę ma.

ALe obrodziło;-)
I nowe twarze widzę - Martyni bym nie poznała - ślicznie wygląda w tej fryzurce, w ogóle śliczna jest:-)
Wikunia - taka delikatna i śliczna, jak prawdziwa księżniczka. A za chwilę będzie starszą siostrą, ale ten czas leci....
Zdjęcie Lolka i Fifiego z fontanną - rewelacja:-D Aż mi się zimno zrobiło:-D jak zobaczyłam te mokre stópki, aż dziw bierze, że jescze niedawno był klimat umożliwiający zrobienie tej fotki;-)
Wojtek - jaki dzielny poskramiacz zwierząt:-D
A cóż mogę o Olisi - mojej kochanej synowej -napisac? Jest po prostu prześliczna:-) Oczka ma cudowne, buźkę taką słodką i delikatną, tylko ją przytulac. No i uroda niezaprzeczalnie po mamusi:-) Super fotka przy lustrze, a i z winkiem - fajną macie piwniczkę :-D Na pewno się wproszę na lampeczkę, jak będę w okolicy:-D

A to i ja coś wrzucę:-D

SG201062.jpg

Przyłapany:
SG201437.jpg

Szaleństwa
SG200995.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry