reklama
cristalrose
Fanka BB :)
Fifunio - słodziak:-) - ale on ma rzęsy długaśne
Sarka - dla mnie getry sa właśnie najbardziej praktyczne, bo szybko ściągam pieluchę, nie muszę zdzierać rajstop itp. A geterki są tu Getry ocieplacze JESIEN wzory 95 wzorów SUPER CENA (1816812519) - Aukcje internetowe Allegro
Sarka - dla mnie getry sa właśnie najbardziej praktyczne, bo szybko ściągam pieluchę, nie muszę zdzierać rajstop itp. A geterki są tu Getry ocieplacze JESIEN wzory 95 wzorów SUPER CENA (1816812519) - Aukcje internetowe Allegro
U
użytkowniczka r
Gość
Słodziaczek :*
Nadrobiłam oglądanie zdjęć Cudne
Dziękuję, że wrzucanie co jakiś czas linki do tych getrów. Chyba wreszcie je zamówię, bo jesień idzie. Ale szczerze mówiąc nie mam pewności, czy przetrwają długo na Pucka nogach. Wszystko, co nie jest przyczepione do pasa i do stóp równocześnie (typu rajtuzy) Franek zdziera z siebie w zastraszającym tempie.
Dziękuję, że wrzucanie co jakiś czas linki do tych getrów. Chyba wreszcie je zamówię, bo jesień idzie. Ale szczerze mówiąc nie mam pewności, czy przetrwają długo na Pucka nogach. Wszystko, co nie jest przyczepione do pasa i do stóp równocześnie (typu rajtuzy) Franek zdziera z siebie w zastraszającym tempie.
Sarka prosze Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy to sa panty, tez planuje zakup ;-)
reklama
sarka u nas jest mega ciepło, jak zamykam okno na noc, to mieszkanie bardzo szybko się ociepla i nawet nie można normalnie spać, tzn robi się taki zaduch. Jak rano wychodzę z psem i wracam do mieszkania, to przeżywam szok termiczny i się dziwię jak możemy w takim zaduchu funkcjonować. Tzn to jest moje odczucie, a ja nie jestem zmarzlakiem,tzn zawsze wolę mieć trochę chłodniej w domu, bo można oddychać. Maksiu odpukać taki porządny katar miał tylko raz, codziennie psikam mu wodą morską i go nie przegrzewam i jakoś daje radę, przynajmniej na razie, wolę nie zapeszać.
Bodzinka Filipek jest tak słodki, że nie mogę się na niego napatrzeć! Ma cudne oczęta )
Bodzinka Filipek jest tak słodki, że nie mogę się na niego napatrzeć! Ma cudne oczęta )
Podziel się: