reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria grudniowych maluszków

Sarka geterki w akcji ;-)
dsc01109f.jpg

By bodzinka at 2011-09-19
dsc01087od.jpg

By bodzinka at 2011-09-19

reklama
My mamy krowiaste i pandy ale teraz ich nie ubieram bo mamy malowac i mam mega uświniony dywan...Musze jeszcze kupic ciemne i czerwone ;-)

Nadrobiłam oglądanie zdjęć :) Cudne :D

Dziękuję, że wrzucanie co jakiś czas linki do tych getrów. Chyba wreszcie je zamówię, bo jesień idzie. Ale szczerze mówiąc nie mam pewności, czy przetrwają długo na Pucka nogach. Wszystko, co nie jest przyczepione do pasa i do stóp równocześnie (typu rajtuzy) Franek zdziera z siebie w zastraszającym tempie.

reklama
sarka u nas jest mega ciepło, jak zamykam okno na noc, to mieszkanie bardzo szybko się ociepla i nawet nie można normalnie spać, tzn robi się taki zaduch. Jak rano wychodzę z psem i wracam do mieszkania, to przeżywam szok termiczny i się dziwię jak możemy w takim zaduchu funkcjonować. Tzn to jest moje odczucie, a ja nie jestem zmarzlakiem,tzn zawsze wolę mieć trochę chłodniej w domu, bo można oddychać. Maksiu odpukać taki porządny katar miał tylko raz, codziennie psikam mu wodą morską i go nie przegrzewam i jakoś daje radę, przynajmniej na razie, wolę nie zapeszać.

Bodzinka Filipek jest tak słodki, że nie mogę się na niego napatrzeć! Ma cudne oczęta :))

Do góry