reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Galeria grudniowych maluszków

ainah skąd masz te bodziaki?? głupie pytanie ale ciekawa jestem bo one są w tutejszym sklepie, w Polsce to chyba tylko na allegro je ludzie sprzedawali. chyba, że się coś zmieniło? a oczywiście na allegro taki towar sprzedają polacy bo tu to jest tanie do kupienia.

reklama
ooo to się dziwię, że na allegro, bo ja je kupuje w TESCO i faktycznie za nieduże pieniądze :-D Jeżeli już mam coś do kupienia typu śpiochy, bodziaki, to kupuję w tesco i to jeszcze na przecenach :) jak są przeceny to naprawdę za małe pieniądze można kupić cały zestaw. To body było w zestawie z czterema, czyli pięć w opakowaniu i o ile mnie pamięć nie myli, przecenione na ok 25 zł (oczywiście za paczkę, czyli po 5 zł za bodziak) :) nie jestem do końca pewna czy dobrze pamiętam, ale wiem, że droższych bym nie kupiła :) w każdym razie na pewno nie był droższy niż 30 zł, czyli może po 6 zł za bodziaka :p
Cały czas poluję na jakiś lumpeks z ciuszkami dla niemowląt, ale na razie nie mam informacji gdzie w Poznaniu takowy jest.

ja tutaj te paczki z tymi bodziakami kupowałam za 5 euro (ok. 20zł). teraz chyba cenę trochę podnieśli, ale dawno nie musiałam kupować więc pewna nie jestem. w zasadzie to mam 2 rodzaje i zglupiałam czy to w tesco czy w tym drugim sklepie, ale skoro w Pl są w Tesco one to chyba jednak są też z Tesco tutejszego:-D ja tu na przecenach w Tesco kupilam spodnie za 75 centów, komplet bluzeczka+ogrodniczki za 2,5. w innym sklepie na przecenach kupowałam naprawdę fajne bluzy za 1 euro!!
no ale koniec tego. ja przejrzałam właśnie tu fotki i dzieciaczki są urocze. cristal ja to bym nie wpadła na taki pomysł z chustą, ale myślę, że wykorzystam :-)
Oli też ślicznotka.
Maksiu do schrupania - mam nadzieję, że w październiku się nasze chłopaki poznają :-)

No i Cristalrose.. no Cyprianek jak zwykle ma super foty ale tym razem powalila mnie chusta!! jaka pieknaaaaaa :O:O:O:O:O aaaaaa
Salomii, a to ciekawe, bo chusta jest norweska:-D
A z tym wiązaniem to fajna sprawa, zwłaszcza na wakacjach taki hamaczek jednocześnie do spania i do zabawy;-) Tylko chusta musi byc wytrzymała, skośno-krzyżowa najlepiej;-)

Cristal Ty chcesz, żebym z żalu umarła???? Chusta, panty....Gust do ubierania chłopaków mamy baaaaaaaaaaaardzo podobny tylko u mnie money :-( Ja sie napatrzec nie moge jak Cyprianka ubierasz :-)Poluje na panty ale na ta chwile kasy niet..A chusta jest tak piękna, że normalnie.........................Słów brak!!!

troszke.. teoretycznie jest droga ale u nas mozna przymknac oko i kupic ale to jak sie jest Norwegiem :D jak sie jest Polka to moj waz wyszedl z kieszenie i zrobil aaaaaaaaaaAAAAAAAAAAAASSSSSsss ZARA TRIgreen - E l l e v i l l - carry with pride
:-D:-D:-D
Ja mam z trzeciej ręki:-) A może i z czwartej, kto wie;-) Bo nowa to faktycznie cena zaporowa. Salomii -czemu jak się zmieni język na norweski, to cena rośnie??:szok: Bo dla nas to cło jeszcze dowalają, ale u Was?:baffled:

reklama
cristal Cyprianek ślicznąąą tą chustę ma to fakt:) ...matko, dobrze że ja nie jestem chustomaniaczką bo bym już całkiem przepadła...mam jedną i to pożyczoną i mi wystarczy:)
Za to skusiłam się na te ocieplaczki i zamówiłam dwie pary bo się napatrzyc nie mogę:p totalnie to dla mnie niepraktyczne no ale śliczne są hehe:D
Podobaja mi się też te geterki co Cyprysek ma te na pupcie naciagane, nie moge znależć aukcji na allegro na nie:/....

ainah Maksiu śliczniutki:ppp słodziutki:))) ciepło w domu macie? u mnie wieczorem taka zimnica że małą po kapieli pakuje w pajac i spiworek ale już nie przykrywam, nie mam przynajmniej stresu że śpi odkryta

Do góry