ainah skąd masz te bodziaki?? głupie pytanie ale ciekawa jestem bo one są w tutejszym sklepie, w Polsce to chyba tylko na allegro je ludzie sprzedawali. chyba, że się coś zmieniło? a oczywiście na allegro taki towar sprzedają polacy bo tu to jest tanie do kupienia.
reklama
ooo to się dziwię, że na allegro, bo ja je kupuje w TESCO i faktycznie za nieduże pieniądze Jeżeli już mam coś do kupienia typu śpiochy, bodziaki, to kupuję w tesco i to jeszcze na przecenach jak są przeceny to naprawdę za małe pieniądze można kupić cały zestaw. To body było w zestawie z czterema, czyli pięć w opakowaniu i o ile mnie pamięć nie myli, przecenione na ok 25 zł (oczywiście za paczkę, czyli po 5 zł za bodziak) nie jestem do końca pewna czy dobrze pamiętam, ale wiem, że droższych bym nie kupiła w każdym razie na pewno nie był droższy niż 30 zł, czyli może po 6 zł za bodziaka
Cały czas poluję na jakiś lumpeks z ciuszkami dla niemowląt, ale na razie nie mam informacji gdzie w Poznaniu takowy jest.
Cały czas poluję na jakiś lumpeks z ciuszkami dla niemowląt, ale na razie nie mam informacji gdzie w Poznaniu takowy jest.
ja tutaj te paczki z tymi bodziakami kupowałam za 5 euro (ok. 20zł). teraz chyba cenę trochę podnieśli, ale dawno nie musiałam kupować więc pewna nie jestem. w zasadzie to mam 2 rodzaje i zglupiałam czy to w tesco czy w tym drugim sklepie, ale skoro w Pl są w Tesco one to chyba jednak są też z Tesco tutejszego ja tu na przecenach w Tesco kupilam spodnie za 75 centów, komplet bluzeczka+ogrodniczki za 2,5. w innym sklepie na przecenach kupowałam naprawdę fajne bluzy za 1 euro!!
no ale koniec tego. ja przejrzałam właśnie tu fotki i dzieciaczki są urocze. cristal ja to bym nie wpadła na taki pomysł z chustą, ale myślę, że wykorzystam :-)
Oli też ślicznotka.
Maksiu do schrupania - mam nadzieję, że w październiku się nasze chłopaki poznają :-)
no ale koniec tego. ja przejrzałam właśnie tu fotki i dzieciaczki są urocze. cristal ja to bym nie wpadła na taki pomysł z chustą, ale myślę, że wykorzystam :-)
Oli też ślicznotka.
Maksiu do schrupania - mam nadzieję, że w październiku się nasze chłopaki poznają :-)
cristalrose
Fanka BB :)
Salomii, a to ciekawe, bo chusta jest norweskaNo i Cristalrose.. no Cyprianek jak zwykle ma super foty ale tym razem powalila mnie chusta!! jaka pieknaaaaaa :O:O:O:O:O aaaaaa
A z tym wiązaniem to fajna sprawa, zwłaszcza na wakacjach taki hamaczek jednocześnie do spania i do zabawy;-) Tylko chusta musi byc wytrzymała, skośno-krzyżowa najlepiej;-)
Cristal Ty chcesz, żebym z żalu umarła???? Chusta, panty....Gust do ubierania chłopaków mamy baaaaaaaaaaaardzo podobny tylko u mnie money :-( Ja sie napatrzec nie moge jak Cyprianka ubierasz :-)Poluje na panty ale na ta chwile kasy niet..A chusta jest tak piękna, że normalnie.........................Słów brak!!!
Salomii
troszke.. teoretycznie jest droga ale u nas mozna przymknac oko i kupic ale to jak sie jest Norwegiem jak sie jest Polka to moj waz wyszedl z kieszenie i zrobil aaaaaaaaaaAAAAAAAAAAAASSSSSsss ZARA TRIgreen - E l l e v i l l - carry with pride
cristalrose
troszke.. teoretycznie jest droga ale u nas mozna przymknac oko i kupic ale to jak sie jest Norwegiem jak sie jest Polka to moj waz wyszedl z kieszenie i zrobil aaaaaaaaaaAAAAAAAAAAAASSSSSsss ZARA TRIgreen - E l l e v i l l - carry with pride
Ja mam z trzeciej ręki:-) A może i z czwartej, kto wie;-) Bo nowa to faktycznie cena zaporowa. Salomii -czemu jak się zmieni język na norweski, to cena rośnie?? Bo dla nas to cło jeszcze dowalają, ale u Was?
reklama
sarka
trójkowa mama
cristal Cyprianek ślicznąąą tą chustę ma to fakt ...matko, dobrze że ja nie jestem chustomaniaczką bo bym już całkiem przepadła...mam jedną i to pożyczoną i mi wystarczy
Za to skusiłam się na te ocieplaczki i zamówiłam dwie pary bo się napatrzyc nie mogę totalnie to dla mnie niepraktyczne no ale śliczne są hehe
Podobaja mi się też te geterki co Cyprysek ma te na pupcie naciagane, nie moge znależć aukcji na allegro na nie:/....
ainah Maksiu śliczniutkipp słodziutki)) ciepło w domu macie? u mnie wieczorem taka zimnica że małą po kapieli pakuje w pajac i spiworek ale już nie przykrywam, nie mam przynajmniej stresu że śpi odkryta
Za to skusiłam się na te ocieplaczki i zamówiłam dwie pary bo się napatrzyc nie mogę totalnie to dla mnie niepraktyczne no ale śliczne są hehe
Podobaja mi się też te geterki co Cyprysek ma te na pupcie naciagane, nie moge znależć aukcji na allegro na nie:/....
ainah Maksiu śliczniutkipp słodziutki)) ciepło w domu macie? u mnie wieczorem taka zimnica że małą po kapieli pakuje w pajac i spiworek ale już nie przykrywam, nie mam przynajmniej stresu że śpi odkryta
Podziel się: