reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria grudniowych maluszków

reklama
Ewa, takie historyjki to będzie wspaniała pamiątka dla Franka!! może zbierz je i w formie jakiejś książeczki wywołaj? (chyba jest taka opcja w empiku?)
po prostu rewelacja:-D

Ja to wszystko wrzucam na Picassę. Tam są wszystkie zdjęcia Franka. Rodzinie wysyłam linki, bo chcą oglądać na bieżąco. No i tam każde prawie zdjęcie jest jakoś podpisane - często układają się właśnie w historyjki ;)

Ja to wszystko wrzucam na Picassę. Tam są wszystkie zdjęcia Franka. Rodzinie wysyłam linki, bo chcą oglądać na bieżąco. No i tam każde prawie zdjęcie jest jakoś podpisane - często układają się właśnie w historyjki ;)

Ja tez rzucam na Picassę :-) Ale nie opisuję :/

Ewa historyjka super:tak:
Krolcia widze ze twoj synus to tak samo roszczochrany jak Jasko:-D
własnie Oni mi się obaj mylą:-D dwa takie fajowe włochacze hehe:-)
śliczniutki Danio:***, mnie by aż korciło żeby mu kitki robić:-D hehe, no a moja dla odmiany...łysieje:///, normalnie nie tylko jej się przecierają włoski ale po prostu wypadają, przejade ręka po główkce i mam pełno na ręce, pamiętam Wiktor miał identycznie, wyłysiał prawie doszczętnie i potem wyrastały mu juz włosy normalnie jak trawnik, równiutko, gesto i biało:-D

reklama
Dawno tu nie zaglądałam... Dzieciaczki rosną jak na drożdżach :-)

A to moje dwa zwierzaczki podczas zapoznawania się jakiś czas temu:

Załączniki

• IMG_0126.JPG
    IMG_0126.JPG
    28,2 KB · Wyświetleń: 53
Do góry