reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria grudniowych maluszków

reklama
radosna tworczosc taty

Załączniki

• IMG_0205.jpg
    IMG_0205.jpg
    8,7 KB · Wyświetleń: 49
pokażę Wam na serii zdjęć jako niespełna 4 miesięczna Zuzia sama przegląda książkę, trzymaną przez męża... a niech się kto śmieje, ale chyba jej kupię takie dla roczniaków male twarde ze zwierzątkami, bo to już nie pierwszy raz się zaintersowała obrazkami,

a przy probie odebrania książki był pisk i wrzask:-)

Zdjęcie276.jpgZdjęcie277.jpgZdjęcie278.jpg

tą bluzkę to ma podwiniętą bo się pewnie musiała zsunąć trochę, ale nie chciałam jej przeszkadzać... w maju kupujemy krzesełko bo Zuzia już podparta sama siedzi,
w 1 rok zycia dziecka napisali, że jeśli w 4 m-cu dzieko nie protestuje przeciw sadzaniu i siedzi pewnie to można je w ten sposób podparte poduszką sadzać...

pokażę Wam na serii zdjęć jako niespełna 4 miesięczna Zuzia sama przegląda książkę, trzymaną przez męża... a niech się kto śmieje, ale chyba jej kupię takie dla roczniaków male twarde ze zwierzątkami, bo to już nie pierwszy raz się zaintersowała obrazkami,

a przy probie odebrania książki był pisk i wrzask:-).

Kup jej taką miękką,np ja mam coś takiego:
DISNEY Książeczka piszcząca do kąpieli CUDO tanio (1550360972) - Aukcje internetowe Allegro

Będzie miała do oglądania,gryzienia i do kąpieli :-)

Super Tunia!!! I dokładnie kup jej taka mięciutka, niektóre sa z piszaczałkami do kapieli. Duże obrazki, mieciutkie. Lolo też miła wcześnie takową. A co do sadzania..Fifi Tez u już chciał, przy poduszce siedzi ale jak tam wole na długo go nie sadzać. Jakos tak mój instynkt mi mówi, ze jeszcze ma czas i trudno musi sie z tym pogodzić, że matke ma niedobra ;-) p-) I krzesełko dostanie jak skończy pół roku, wcześniej nie.

reklama
Bodzinka serce płacze z radosci, że tak dobrze wychowujesz swoich synów. Nie ma między nimi zazdrości, tylko więź. SUPER !!! Śmiesznie wygląda starszak w rajstopach. ;-)
Kasia zdjęcie super. Jakby w podwodnym świecie. Córeńka przeurocza.
Tunia oby Zuzia miała zapał do czytania w przyszłości. Ładnie się rozwija.

Do góry