reklama
Śmiechotek, ćwiczenia i próby opuszczenia maty, śrdenio udane bo się mata roluj e;-)
YouTube - MOV03725.MPG
YouTube - MOV03667.MPG
YouTube - Mata to za mało :-)
YouTube - MOV03725.MPG
YouTube - MOV03667.MPG
U
użytkowniczka r
Gość
Madziara Oj będzie Basieńka targała pieska za kudełki ehheheh :-)
Bodzinka Synkowie na medal :-)
Bodzinka Synkowie na medal :-)
buzc13
Fanka BB :)
Ooooo jak pięknie walczy ;-) Hubert ostatnio też tak tyłek do góry dźwiga jakby chciał wstać i iść.Śmiechotek, ćwiczenia i próby opuszczenia maty, śrdenio udane bo się mata roluj e;-)
T
Tunia85
Gość
pokażę Wam na serii zdjęć jako niespełna 4 miesięczna Zuzia sama przegląda książkę, trzymaną przez męża... a niech się kto śmieje, ale chyba jej kupię takie dla roczniaków male twarde ze zwierzątkami, bo to już nie pierwszy raz się zaintersowała obrazkami,
a przy probie odebrania książki był pisk i wrzask:-)
tą bluzkę to ma podwiniętą bo się pewnie musiała zsunąć trochę, ale nie chciałam jej przeszkadzać... w maju kupujemy krzesełko bo Zuzia już podparta sama siedzi,
w 1 rok zycia dziecka napisali, że jeśli w 4 m-cu dzieko nie protestuje przeciw sadzaniu i siedzi pewnie to można je w ten sposób podparte poduszką sadzać...
a przy probie odebrania książki był pisk i wrzask:-)
tą bluzkę to ma podwiniętą bo się pewnie musiała zsunąć trochę, ale nie chciałam jej przeszkadzać... w maju kupujemy krzesełko bo Zuzia już podparta sama siedzi,
w 1 rok zycia dziecka napisali, że jeśli w 4 m-cu dzieko nie protestuje przeciw sadzaniu i siedzi pewnie to można je w ten sposób podparte poduszką sadzać...
U
użytkowniczka r
Gość
pokażę Wam na serii zdjęć jako niespełna 4 miesięczna Zuzia sama przegląda książkę, trzymaną przez męża... a niech się kto śmieje, ale chyba jej kupię takie dla roczniaków male twarde ze zwierzątkami, bo to już nie pierwszy raz się zaintersowała obrazkami,
a przy probie odebrania książki był pisk i wrzask:-).
Kup jej taką miękką,np ja mam coś takiego:
DISNEY Książeczka piszcząca do kąpieli CUDO tanio (1550360972) - Aukcje internetowe Allegro
Będzie miała do oglądania,gryzienia i do kąpieli :-)
Super Tunia!!! I dokładnie kup jej taka mięciutka, niektóre sa z piszaczałkami do kapieli. Duże obrazki, mieciutkie. Lolo też miła wcześnie takową. A co do sadzania..Fifi Tez u już chciał, przy poduszce siedzi ale jak tam wole na długo go nie sadzać. Jakos tak mój instynkt mi mówi, ze jeszcze ma czas i trudno musi sie z tym pogodzić, że matke ma niedobra ;-) p-) I krzesełko dostanie jak skończy pół roku, wcześniej nie.
buzc13
Fanka BB :)
Tunia ślicznie ;-) Może mała Pani Pisarka Ci urośnie skoro już w tym wieku zainteresowana sztuką ;-)
reklama
Elena
Grudniówka 2010
Bodzinka serce płacze z radosci, że tak dobrze wychowujesz swoich synów. Nie ma między nimi zazdrości, tylko więź. SUPER !!! Śmiesznie wygląda starszak w rajstopach. ;-)
Kasia zdjęcie super. Jakby w podwodnym świecie. Córeńka przeurocza.
Tunia oby Zuzia miała zapał do czytania w przyszłości. Ładnie się rozwija.
Kasia zdjęcie super. Jakby w podwodnym świecie. Córeńka przeurocza.
Tunia oby Zuzia miała zapał do czytania w przyszłości. Ładnie się rozwija.
Podziel się: