reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria grudniowych maluszków

Zgadzam się - nasze grudniaczki są najsłodsze :-)

A tu dzisiejszy wyczyn Mikiego - jutro skończy 7 tygodni- dumna jestem z mojego chłopca :-)

Super Miki! Silny chłopak rośnie;-) Wygląda tu tak luzacko, jakby sobie bajki w telewizji oglądał:-D

A to mój duuuuży chłopczyk:
Zobacz załącznik 316527Zobacz załącznik 316528
Nie wiem jak to możliwe, ale każdego dnia kocham go bardziej:tak:

Jedną plamkę ma zaraz nad nosem i przepoławia mu czoło na pół;) Tutaj na zdjęciu widac:
Zobacz załącznik 317066
Teraz już mniej widać bo troszkę zbladła a druga plankę ma z tyłu glowy, bardziej wyraźną ale włoski zasłaniają.

Piękne te maluszki grudniowe. CUDOWNE!!!!!
Mamolka Miki mały siłacz.
Wiolcia cudny Twój Kri. A te włoski.

Fifek 4 ,5 tygodnia
foty726.jpg

By bodzinka at 2011-01-11

Braciszki

foty536.jpg

By bodzinka at 2011-01-11

A kuku!!!

dsc00013fx.jpg

By bodzinka at 2011-01-12

Cudne te nasze maluchy :)

reklama
Piękne!! po prostu prześliczne są te nasze bobaski:):) aż łezka w oku się kręci że tak szybko rosną:D

Kota witaj kochana po długiej przerwie! Twoja Nadia jest prześliczna! A jak bracia reagują na siostre?? Zachwyceni??:) Prześliczna z niej dziewczynka :)

Kotka miło cię widzieć po długiej przerwie - mam nadzieję ze troche popiszesz z nami;-)
Śliczną masz córunię-podobną do mojego Cyprianka (zanim dostał poliki, hehe) tylko włosków ma więcej:-)

reklama
Do góry