reklama
Jedną plamkę ma zaraz nad nosem i przepoławia mu czoło na pół Tutaj na zdjęciu widac:
Zobacz załącznik 317066
Teraz już mniej widać bo troszkę zbladła a druga plankę ma z tyłu glowy, bardziej wyraźną ale włoski zasłaniają.
Wiolcia, prawie identycznie jak Adaś tylko nasz ma mniejszą na czółku, z tyłu główki ma plamę "czerwonego wina", dośc spory ten naczyniak ale licze na to, że zblednie, jak nie to bedziemy laserować albo moze tez wloski przykryją no i jeszcze ma delikatny Pocałunek aniołka na prawej powiece ale jak ma otwarte oczka to prawie nie widać;-)
Wiolcia_6
Grudniówka 2010 :)
Położna mówiła, że znika do roku czasu więc mam nadzieję, że tak będzie ;-) A swoją drogą śliczne nazwy mają "pocałunek anioła", "uszczypnięcie bociana" ;-)Wiolcia, prawie identycznie jak Adaś tylko nasz ma mniejszą na czółku, z tyłu główki ma plamę "czerwonego wina", dośc spory ten naczyniak ale licze na to, że zblednie, jak nie to bedziemy laserować albo moze tez wloski przykryją no i jeszcze ma delikatny Pocałunek aniołka na prawej powiece ale jak ma otwarte oczka to prawie nie widać;-)
cudne ma te włoskiMam już 2 tygodnie
moja też niała taką plamę na czole przy porodzie ;-)Jedną plamkę ma zaraz nad nosem i przepoławia mu czoło na pół Tutaj na zdjęciu widac:
Zobacz załącznik 317066
Teraz już mniej widać bo troszkę zbladła a druga plankę ma z tyłu glowy, bardziej wyraźną ale włoski zasłaniają.
uroczy bobasek aż chciało by sie go schrupać :-)
ślicznotka z tej mojej imienniczki :-)a to moja Ala-probuje czy mi wejdzie zdjęcie jak przejdzie wstawie aktualniejsze jak zgram z aparatu...
reklama
U
użytkowniczka r
Gość
a to moja Ala-probuje czy mi wejdzie zdjęcie jak przejdzie wstawie aktualniejsze jak zgram z aparatu...
Jest boska,idealna kandydatka dla mojego Mikusia I mieszka w tym samym mieście Więc daleko nie trzeba szukać
Podziel się: