reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria grudniowych maluszków

Zgadzam się - nasze grudniaczki są najsłodsze :-)

A tu dzisiejszy wyczyn Mikiego - jutro skończy 7 tygodni- dumna jestem z mojego chłopca :-)
wow ale wysoko główkę trzyma :szok::-) zdolniacha;-)
A to mój duuuuży chłopczyk:
Zobacz załącznik 316527Zobacz załącznik 316528
Nie wiem jak to możliwe, ale każdego dnia kocham go bardziej:tak:
słodko się uśmiecha :-):-)
Wiolcia świetny filmik:-) a Krzyś przeuroczy:tak::tak:

reklama
rany cudne te wasze maluchy :)
jakie postepy robia, i zmieniaja sie strasznie :)
w sumie Arlena tez :)
a Krzys he Wiolcia co mu z wlosami zrobilas hi hi na zel mu irokeza do filmu postawilas! I ta grzechotka :O wooow

Wiolcia super! Az nie moge sie nadziwic jak ten czas leci...jeszcze tak nie dawno byl w brzuszku a juz potrafi tak dlugo trzymac grzechotke:tak:

Cristalrose ta mata to Wesoła farma z Canpolu :) Mnie się ona chyba bardziej podoba niz Krzysiowi ale on potrafisie w nia wpatrywać 1,5 h więc POLECAM!:)

Salomii na szczęście nie muszę mu stawiać fryzurki na niczym - wystarczy po kąpieli odpowiednio ułożyć ;) A co tak kochana ostatnio do nas rzadko zaglądasz?

Mamolka no widzisz jakie to życie niesprawiedliwe - ja bym na twoim miejscu złożyła reklamacje za tą zgagę ;)

Renczysia no twój mały męzczyzna bije wszytskich z tak piękną fryzurką :) Oj przystojniacha z niego jest :D

A tak na marginesie widzę, że tylko mój synek ma "uszczypnięcie bociana" (ta czerwona plamka na czole) Jakiś nieudolny bocian mi go przyniósł :):)

Mamolka no widzisz jakie to życie niesprawiedliwe - ja bym na twoim miejscu złożyła reklamacje za tą zgagę ;)

A ja zgagi nie miałam i pierwsze pytanie jak położna powiedziała, że widać główkę, to było: czy ma włosy? ;) Byłam pewna, że Franek będzie łysy jak kolano, a tu się okazało, że ma całkiem niezłą czuprynę (ma strasznie miękkie i podatne włosy), brwi i dłuuugie rzęsy (po Tacie ;)). Czyli zgaga zgadze nierówna ;)

reklama
a propos moja Oli ma dłuuuuuuuuuuuuuuuugie, czarne rzęski, takie zakręcone w górę - moja koleżanka powiedziała że wygląda jakbym jej zakręciła zalotką:)

Do góry