reklama
buzc13
Fanka BB :)
Ale nasz Basiulek słodki chyba troszkę schudł, bo te pultaski miała takie bardziej pyzowate ;-) Teraz to już mała Pannica rośnie. Gratulujemy pierwszych samodzielnie przebytych metrów.
A Franek jaki blondasek! Artysta nam rośnie! No no! U nas rysowanie skończyło się sprawdzaniem wytrzymałości sprzętu, dzieło się uchowało ;-)
A Franek jaki blondasek! Artysta nam rośnie! No no! U nas rysowanie skończyło się sprawdzaniem wytrzymałości sprzętu, dzieło się uchowało ;-)
Ha-NN-aH
BB fan
Jejku Bodzia
Nie wchodzę na watek ogólny i pewnie tam dziewczyny składały życzenia twojemu 5 latkowi.
Dobrze że zwracam uwage na suwaczki.
Wszytskiego najlepszego dla starszego synka Karolka:-):-):-):-):-):-)
buzc
tak Basia troszkę schudła, ale tylko troszkę hehe...
Ewa
u nas kredka jest głównym przysmakiem, więc o jej użyciu w innym celu nie ma mowy.
Nie wchodzę na watek ogólny i pewnie tam dziewczyny składały życzenia twojemu 5 latkowi.
Dobrze że zwracam uwage na suwaczki.
Wszytskiego najlepszego dla starszego synka Karolka:-):-):-):-):-):-)
buzc
tak Basia troszkę schudła, ale tylko troszkę hehe...
Ewa
u nas kredka jest głównym przysmakiem, więc o jej użyciu w innym celu nie ma mowy.
U
użytkowniczka r
Gość
Hannah cudna ta Twoja Basieńka a ja wysportowana hihi pewnie będzie na akrobatykę chodzić jak już szpagaty od małego robi :-)))
Ewa superowy artysta,hmmm ciekawe co przedstawia jego rysunek?Super ma te włoski,pióreczka bielusie :-)
Ewa superowy artysta,hmmm ciekawe co przedstawia jego rysunek?Super ma te włoski,pióreczka bielusie :-)
buzc13
Fanka BB :)
To my się trochę uaktualnimy ;-) Nie bardzo mam czas się udzielać, ale intensywnie w wolnych chwilach czytam forum i podziwiam nasze "Małe" Grudniaczki ;-)
Tak sobie spaceruję z tatą
No Klaudynka daj dzioba!
Cześć wszystkim!
Babcia klozetowa
Ja nic nie robię mamo!
Dzidziuś ;-)
Ot tak kilka, żebyście nie zapomniały o Hubim ;-)
Tak sobie spaceruję z tatą
No Klaudynka daj dzioba!
Cześć wszystkim!
Babcia klozetowa
Ja nic nie robię mamo!
Dzidziuś ;-)
Ot tak kilka, żebyście nie zapomniały o Hubim ;-)
reklama
U
użytkowniczka r
Gość
Buzc a Hubcio na pewno ma 11miesięcy czy może 24m???
Podziel się: