reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria grudniowych maluszków

reklama
Ale nasz Basiulek słodki chyba troszkę schudł, bo te pultaski miała takie bardziej pyzowate ;-) Teraz to już mała Pannica rośnie. Gratulujemy pierwszych samodzielnie przebytych metrów.
A Franek jaki blondasek! Artysta nam rośnie! No no! U nas rysowanie skończyło się sprawdzaniem wytrzymałości sprzętu, dzieło się uchowało ;-)

Jejku Bodzia
Nie wchodzę na watek ogólny i pewnie tam dziewczyny składały życzenia twojemu 5 latkowi.
Dobrze że zwracam uwage na suwaczki.
Wszytskiego najlepszego dla starszego synka Karolka:-):-):-):-):-):-)

buzc
tak Basia troszkę schudła, ale tylko troszkę hehe...:-p

Ewa
u nas kredka jest głównym przysmakiem, więc o jej użyciu w innym celu nie ma mowy.

Frulik nawet szybko zaczaił o co chodzi. Aż się zdziwiłam :) Ale on zawsze lubił widzieć efekty tego, co robi. Lubi też po prostu siedzieć i patrzeć jak ja coś rysuję :)

Hannah cudna ta Twoja Basieńka a ja wysportowana hihi pewnie będzie na akrobatykę chodzić jak już szpagaty od małego robi :-)))

Ewa
superowy artysta,hmmm ciekawe co przedstawia jego rysunek?Super ma te włoski,pióreczka bielusie :-)

Hannah - ale już Basia dorosła :-)
Hehe - ja czekam z niecierpliwością, aż Ida zacznie gubić brzuszek, ale póki co żadnych oznak chudnięcia anie widać :baffled:

To my się trochę uaktualnimy ;-) Nie bardzo mam czas się udzielać, ale intensywnie w wolnych chwilach czytam forum i podziwiam nasze "Małe" Grudniaczki ;-)
Tak sobie spaceruję z tatą 100_4162.jpg
No Klaudynka daj dzioba!buzi.jpg

Cześć wszystkim!100_4119.jpg
Babcia klozetowa100_4099.jpg
Ja nic nie robię mamo!100_4070.jpg
Dzidziuś ;-)100_4065.jpg
Ot tak kilka, żebyście nie zapomniały o Hubim ;-)

Hubert zawsze był duży :) Ja nie wiem, czy on kiedyś był niemowlakiem :D
A jakie ma włoski... Aż żałuję, że Puckowi obcięliśmy... Ale nic to - odrosną ;)

reklama
Do góry