reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria grudniowych maluszków

Fajne te wasze maluszki :) Jeszcze niedawno były takie małe :)

A tutaj kilka Antka:

IMG_8514.jpg- Antek na spacerze w ten weekend
IMG_6851.jpg- Pierwszy dzień w Egipcie
IMG_6862.jpg
IMG_6890.jpg- Nad morzem
IMG_7172.jpg- Przy basenie
IMG_7194.jpg- W drodze nad morze z ciocią/nianią
IMG_7327.jpg- w Morzu
IMG_7538.jpg- Na statku z koleżanką Natalką (Z polski)
IMG_8066.jpg- "Kelner przynieś drinka"
IMG_8148.jpg- Po śniadaniu jeszcze brudny na buzi...

reklama
Thinka - super :-) Ale Lusia ma długaśne włoski. Jak to jest możliwe? Nie wypadły jej te pierwsze?

Smile - zazdroszczę ciepełka. Też bym się chętnie na słońcu wygrzała :-(
Na pierwszym zdjęciu Antoś ma minę lowelasa :-D

Cwietka nic się jej nie wytarło ani nie wypadło. Może dlatego, że jak tylko nauczyła się podnosić główkę to spała i bawiła się wyłącznie na brzuchu. Dwa razy już jej podcinaliśmy włosy :-).
Smile Antek też ma niezły fryz :tak:.

Thinka - fotka niezła, warto dać ogłoszenie - znajdę wszystko!:-D
Smile - ah Egipt, moje marzenie, może kiedyś się spełni, a minki synka wymiatają, w pierwszym zdjęciu zakochałam się!

hehe Lusia no nie moge :-D heheheeh

Bodzinka chlopcy sa swietni i Twoj to taki bobo jak z mojego kota kociaczek;-) duzy chlopak z Fifka!

Smile ale on piekny:szok: jak sie nic nie zmieni do 18 to wspolczuje tego stada wielbicielek:-D
a ja mam pytania odnosnie hotelu, wyglada jakbyscie mieli jakis wypas, dobre bylo jedzenie? poprosze nazwe to sobie zobacze bo my do egiptu chcemy wrocic ze wzgledu na to ze to najtansza egzotyka tego typu w poblizu:tak: uwielbiam morze czerwone eeehhhh dlatego mimo zemsty faraona ktora mnie dopada za kazdym razem:wściekła/y: chce tam po raz 3 wrocic! Tylko boje sie o mala.
Wrubliku, mam nadzieje ze kiedys tam pojedziesz, egipt sam w sobie jako panstwo i ludnosc jest dosyc wkurzajacy i niesamowicie brudny ale morze i zabytki robia wrazenie :)

reklama
Ale Lusia boska:-D no i jaki tuptuś z niej szok:szok: moja się ledwo gibie na nóżkach a ta już śmiga:tak:wow!

smile Antoś jak z obrazka malowany chłopak!:-pmniam;p

Bodzia mnie też ta ich miłość aż zadziwia:tak: ilez to ja się mojego W. naprosić muszę żeby chile siostrę pozabaiwał a i tak trwa to sekund parę:sorry2: kocha ją, przytula ale on ma "swoje sprawy"

Do góry