reklama
Ha-NN-aH
BB fan
Jej, ale dawno mnie tu nie było. Ale fajnie, bo teraz widzę jak dzieciaczki szybko się zmieniają.
Smile
jestem zazdrośnik. Gdzie ty teraz znalazłaś tyle słońca hehe...My w następnym roku planujemy dalszy wyjazd z dzieciakami, ale boję się tylko samlotou brrrr...Chyba znowu będe musiała się znieczulić przed lotem kilkoma browarkami.
Ale mialam pisąc o moim zięciuniu Antku. Dalej jestem zakochana:-):-):-):-):-):-) Te oczy, te usta......
Bodzia
widać że bracisze są bardzo przywiązani do siebie. Przypominają mi Hanię i Basię w męskiej wersji hehe....
Wrublik
piękny widok. Niech zdrowo rośnie kropeczka.
Smile
jestem zazdrośnik. Gdzie ty teraz znalazłaś tyle słońca hehe...My w następnym roku planujemy dalszy wyjazd z dzieciakami, ale boję się tylko samlotou brrrr...Chyba znowu będe musiała się znieczulić przed lotem kilkoma browarkami.
Ale mialam pisąc o moim zięciuniu Antku. Dalej jestem zakochana:-):-):-):-):-):-) Te oczy, te usta......
Bodzia
widać że bracisze są bardzo przywiązani do siebie. Przypominają mi Hanię i Basię w męskiej wersji hehe....
Wrublik
piękny widok. Niech zdrowo rośnie kropeczka.
mamolka
Fanka BB :)
hannah wow super!!!!! A z oczu łobuzica- jak cwietkowa Ida
Ha-NN-aH
BB fan
Łobuz mało powiedziane. Terroryzm sieje w domu. Wczoraj modliłam się żeby poszła już w końcu spać, a ja ze szczęscia otworzyłam sobie browarka
reklama
Podziel się: