reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria grudniowych maluszków

Hannah - ale już Basia dorosła :-)
Hehe - ja czekam z niecierpliwością, aż Ida zacznie gubić brzuszek, ale póki co żadnych oznak chudnięcia anie widać :baffled:
Hannah Basiutek słodko pomyka, gratki w postępach!
Cwietka mój chuderlak też posiada brzucholek, więc tak szybko nie miej nadzieję że Ida będzie miała talię osy, tak gdzieś do 3-4 latek utrzymuje się dziecięcy brzuszek
Buzc to całkiem inne dziecko!!!:-D kilka miesięcy temu on był całkiem inny, równie co prawda słodki i nad podziw wyglądał na starszego, jako półroczniak wyglądał na roczniaka, a teraz przynajmniej rok wyprzedza grudniaczki

reklama
Brawa dla Basieńki:-) Kilka dni starsza od mojej tylko a gdzie Milce do chodzenia....robi się podobna do siostry:tak:

Hubi ślicznotek:-p naprawde patrząc na Niego masz ochotę poprzestać na jednym brzdącu? eee, nie wierzę;-)

A Franus to wykapana mama, strasznie mi Ciebie ewa przypomina:tak: no i jestem pod wrażeniem dzieła ja mojej wczoraj chciałam ten rodzaj sztuki zaprezentować ale narzędzie wykonawcze było oczywiście bardziej kuszące więc kończyło się na celowaniu długopisem do buzi:-D

Hannah super :-)
No mój mały mężczyzna dziś wszystkich zadziwiał!!! a jak sie puszczał ;-) ale nadal najlepiej na krótkich dystansach i do czegoś :-) Ale już z 2,3 kroczków robi sie 5,6 i co chwile więcej :-)
dsc04920fw.jpg

By bodzinka at 2011-11-05

reklama
Do góry