reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Galeria czyli nasze fotki :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Brzusie superowe!Gratulacje!

No juz bardzo zbliżone do moich rozmiarów. Wczoraj mierzyłam mój 118 w pasie.

dori - swietny brzuszek - ani duzy ani maly - w sam raz :)
ja tez planowalam zrobic dzis zdjecie - ale z tego wszystkiego to tylko torbe do szpitala zaczelam pakowac :) a na zdjecie to moze meza wieczorkiem namowie ;)

Dori bardzo ładny brzusio, i wygląd ma typowego brzuszka "na dziewczynkę" zauważyłam że jak któraś spodziewa się właśnie dziewczynki to brzuch ma podobny kształt jak Twój. CHyba coś w tym jest chociaż nigdy nie wierzyłam w takie rzeczy ;) Mój niestety jest ogrągły jak balonik i to mnie martwi bo wygląda na chłopca :( ale może w moim przypadku to się nie sprawdzi. Zresztą to nie ważne, ważne żeby dzidzia była zdrowa no i żeby juz wyszła ;) bo już nie moge sie doczekać (tak jak Ty :))
Mój brzusio w dniu dzisiejszym (końcówka 37 tygodnia) ma 116 cm :) Spróbuje go w najbliższych dniach wkleić ;)

Dori super brzusio! Ja ci życzę, żebyś go jeszcze raz "na dniach" sfotografowała na sali porodowej (taka ostatnia pamiątka).
Ja też wklejam swój, bo zaczęłam kolejny 9 miesiąc (a wklejałam zdjecia na początku kazdego miesiąca ostatnio).

magdalena25 sliczny brzuszek, bardzo ladnie wygladasz..ale czy mi sie wydaje czy troszeczke Ci sie opuscil???

A tu jeszcze takie podejście historyczne do brzuszka :)

Anek@ pisze:
magdalena25 sliczny brzuszek, bardzo ladnie wygladasz..ale czy mi sie wydaje czy troszeczke Ci sie opuscil???
Anek@ mam takie wrażenie, bo:
a) biegam do kibelka zdecydowanie częściej
b) żeberka wreszcie odpoczywają i nie czuję na nie ucisku
c) chyba nieco mniej sapię :)

magdalena25...super...bardzo fajnie to wyszlo tak miesiac po miesiacu...masz naprawde swietna pamiatke!!!
magda ale na tym etapie ciazy te objawy to normalne, powoli zaczynamy sie przygotowywac do finalu :)

reklama
Magdalena25 mi tez sie podobają te zdjęcia miesiąc po miesiacu, super pamiatka

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry