reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Galeria czyli nasze fotki :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Iza1 fajny brzucholek. I pępuś całkowicie schowany!!

I znowu wrzucam zdjątka :D Tym razem z ekspresowej sesji piątkowej ;)

Początek 37tc:

k.jpg
d.jpg
i.jpg

Pozdrawiam

Zuczku Tobie tylko zgrabna piłeczka z przodu urosła. Nie bedziesz miała z czego się odchudzać po porodzie. Szkoda tylko, że taka smutna minka.

Ta minka to chyba z tęsknoty za maluszkiem taka smutna :)

No to wklejam zdjątka z początku 39 tygodnia. Mam nadzieję, że to już ostatnie:
DSC00774.jpg

DSC00775.jpg

Dori sliczny brzusio, ojj to juz u Ciebie 39 tydzien....SZCZESCIARA...ja tez juz chce :) ale tak powaznie to faktycznie w kazdej chwili moze Cie zlapac..a masz juz jakies objawy ze sie zbliza "ten" moment?

Niestety objawy jakoś nie dają o sobie znać. Oczywiście mam jakieś kłucia szyjki, lekkie skurcze jednorazowe i chwilowe ale nic nie zapowiada, że nastąpi to na dniach. A jeszcze jakieś półtora miesiąca temu bałam się, że urodzę za wcześnie. Pocieszam się, że zazwyczaj poród przychodzi niespodziewanie i liczę, że u mnie też tak bedzie. Jutro idę na wizytę do lekarZa więc po obejrzeniu mnie może powie czy to już niedługo czy jeszcze sobie poczekam na moją księżniczkę.

Dori no brzyszek jest okazały, kurcze zostało Ci juz tak niewiele czasu

a kreske widać wyraźnie

reklama
Dori super brzusio :)
u Ciebie to rzeczywiście w każdej chwili może się już zacząć

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry