reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Galeria czyli nasze fotki :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Idziu dziś sobie sama zrobiłam przed lustrem fotke ale mi sie nie podobała i ja wykasowałam,ale obiecuje że w tym tygodniu pochwale sie moimi okrągłymi wymiarkami.

No, w końcu Idzia ma jakiś pokaźny brzusio! Superowy!Gratulacje!:)

lidijka - dokladnie - wreszcie postanowil troszke urosnac :) jeszcze pewnie dogonie niektore z was :)

Idzia widzę, że brzuszek podrósł a Ty i tak szczuplutka. Tylko pozazdrościć.

dori - przeciez ty tez zgrabnie wygladasz :)

dobrze ze w tej ciazy biust mi nie rosnie - moj rozmiar mi wystarczy :)

Idziu, niestety tylko bokiem, bo ja się strasznie w szerz rozrosłam zwłaszcza w miejscu gdzie plecy tracą swą szlachetną nazwę.

A co do biustu to z biustonoszy 75A przeszłam na 80C i aż się boję co będzie jak się pokarm w nich pokaże. Mężulek za to zadowolony.

dori - nie przejmuj sie :)
po porodzie bedziemy sie martwic naszymi figurami - i jak tu ktoraz z dziewczyn juz kiedys wspominala zalozymy specjalny watek na ktorym bedziemy sie wspomagac w naszych powrotach do figur przedciazowych ;)

reklama
Oglądałam dziś program w tv na temat laktacji i się niema co zbędnymi kliogramami przejmować, ponoć 3-5kg odkłada się na rzecz pokarmu dlatego tak ważne jest co kobitki jedzą podczas trwania ciąży :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry