reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Galeria czyli nasze fotki :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Dori super brzusio! Bardzo ładny i kształtny :) Ani troszkę za dużo :) Gratulacje.
Zuczek zazdroszczę ci bardzo takiego nadmorskiego spacerku. Co ja bym dała, żeby usłyszeć szum morza... Już jeden rejs przeszedł mi koło nosa i pojechała za mnie siostra, a w przyszłym roku mój kochany ma już zaplanowane dwa, a ja na razie tylko wyjazd nad morze planuję z maleństwem oczywiście.
Milka82 hehe żadnych wątpliwości! Jak się takimi "dowodami" chwalę, to mój mąż się obrusza ;)

reklama
Niom, mam super pod względem morza. Widzę go z okna :) Na piechotkę jest jakieś 15 minut a tramwajem 2 przystanki :) Już zacieram wszystkie łapki na myśl, że będę z dzidziusiem sobie robić spacerki nad morzem :)
Milka a to ujęcie jest super!! Mojemu Sierściuchowi to kopara opadła do podłogi, hihi.

Żuczku śliczne fotusie i pozazdroszcze Ci tego widoku za okna na morze.
Milka śliczne klejnociki aż miło na takie foto popatrzeć i wiedzieć ze to jest na 100% chłopiec.

ŻuczeK wprosze sie do Ciebie na wakacje:) co ty na to;) bedziemy razem spacerowaly z maluchami;)
zawsze zazdroscilam tym ktozy maja morze na co dzien:)

Superowe fotki mamuni Kasiuni i Milkowego Małego mężczyzny:)

Oj, cosik mi sie zdaje MILKO, ze jak mały przyjdzie na świat to pokaże inny palec, za to, ze mamunia tak rozpowszechniła jego klejnotki:) Hi,hi, żartuję!

Hmmm a tak przy okazji morza, pytanko dla tych, które mają je na codzieć: "Czy morze może się znudzić?" bo jakbym tam mieszkała to chyba by mi się nie mogło znudzić

Magdaleona, już odpowiadam na Twoje pytanie - nie, morze się nie znudzi :) Codzienne patrzę przez okno i mam chwilę wytchnienia. Jakoś tak to uspokaja. Tylko czasem denerwuje mnie mgła, bo wtedy nic nie widać.
No i jest gdzie spacerować. A nie tylko ulice, czy parki. Jak ktoś chce idzie po piasku, jak ktoś nie ma ochoty - to idzie deptakiem.
Czarownica, hehe. Teściowa by chyba zawału dostała jakbym powiedziała, że przyjeżdża na jakiś czas koleżanka. Hmmm, musze się nad tym zastanowić ;)

jezeli chodzi o moze to mieszkam niedaleko calkiem - trojmiasto - ale musze przyznac ze za czesto nie bywam :)
ale moze dlatego jak juz jestem na spacerze tam to jest tak ekstra ?

a wracajac do watku to :
i ja tez sie pochwale moim brzuszkiem - zdjecie robione 2 dni temu 33w5d

dsc000056lx.jpg

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry