reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Galeria czyli nasze fotki :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
A tylko się zastanawiam dlaczego mamusie nie chcą na tych zdjęciach pokazać wielkiego uśmiechu zadowolenia??

Fajne brzuszki, jak już pisałam szkoda, że bez zadowolonych twarzyczek :(
Poza tym nie wiem czy słusznie, ale wydaje mi się Rybciu, że też nie za duży ten twój brzuszek?
Niestety Czarownica troszkę zamaskowana, ale nie ma wątpliwości, że coś juz tam fajnie wystaje :)

magdalena - wierz mi ze jestem zadowolona :)
ale jakos nieufna w stosunku do ludzi (nie chodzi tu o forum ale wogole), wole nie pokazywac sie w calosci choc juz ta zasade zlamalam na tym watku pokazujac zdjecia z gor :) ale bylismy tacy opatuleni czapkami i szalikami :)

p.s a moze by tak polaczyc watki ten z galeria ? zdjecia juz sie zaczely powtarzac, wiec moze bedzie latwiej zrobic jeden ? co wy na to ? moze poprosic Aletke o to ?

można połączyć, albo kontynuować jeden :)

ide zrobić fotke brzuszka, może wyjść bez zadowolonej minki bo tak to jest jak się samemu robi sobie zdjęcie :)
dziś brzuszkowi stukneło 100cm - więc jest się czym chwalić >:D

kosmi - czekamy na zdjecia :)

a z watkami to poczekam na opinie innych osob;

Ja też popieram połączenie wątków, bo one się ewidentnie dublują :)
Idzia fakt nie można być zupełnie spokojnym wrzucając tak fotkę do netu. No ale ja czasami postanawiam spróbować.
Kosmi to masz dziś święto 100-centymetrówki ;) Ja swoją przegapiłam :)

reklama
Ja jestem za korzystaniem z jednego wątku.
A temat "nasze fotki" jednoznacznie sugeruje, co można w nim znaleźć :)
Natomiast galeria po prostu by sobie była nieużywana, więc tylko by spadała w "rankingach"

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry