reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Galeria czyli nasze fotki :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Idzia jestem dla twojej dzidzi pełna podziwu, musi tam wyprawiać niezłe akrobacje, żeby się jakoś zmieścić :)
Ale chyba już wszyscy ci wierzą, że jesteś w ciąży (tylko chciałabym widzieć te miny jak słyszą, że to już prawie finisz :laugh: )

Idzia ja też podziwiam Twoją dzidzię za wygimnastykowanie. Ale brzuszek śliczny i przynajmniej się nie męczysz bo ja czasami to czuję się jak hipopotam

dori - dzidzia daje sie we znaki, szczegolnie jak leze na boku :) niezle sie wierci i wypycha; ciekawe czy tak jak michal bedzie dluga (59 cm);

Wszyscy się dziwią jak maluszek się mieści ale faktycznie jeśli w takim małym brzuszku będzie mieszkał taki długi ludek to ja współczuję. Bo pod koniec to będziesz miała niezłą rewolucję.

z michalem tez mialam maly brzuszek - ale do czasu - w 7 miesiacu jak wystrzelil to sama nie wiem kiedy :)
teraz jest inaczej - ale moze to wina tego ze mam bardzo nisko ulozona ciaze ????
i z tego tez powodu od poniedzialku wybieram sie na zwolnienie z zaleceniem duzo lezec;

czekam na fotki kolejnych brzuszkow :)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry