reklama
Rysica
Mama Szymusia i Monisi :)
Młodak - Twój Szymuś jest super zdjęcie w czapie Mikołaja - super!!! choineczka śliczna my w zeszłym roku mieliśmy bardzo podobną!!! tylko ubraną zupełnie inaczej ;P
kifsi
Fanka BB :)
Kasieńka - Nikoś wymiata no cudowny mały kaskader :-) młodemu puki co udało się wstać chwytając się mnie może ze 2 razy , ale naszczęście nie spieszy mu się do tego
co do siedzenia to Wiktor siedzi bardzo stabilnie :-) rzadko się już zachwieje :-)
młodak - Szymuś słodziak i ma podobne zdjęcie do Wika :-) też w czapie
co do siedzenia to Wiktor siedzi bardzo stabilnie :-) rzadko się już zachwieje :-)
młodak - Szymuś słodziak i ma podobne zdjęcie do Wika :-) też w czapie
Rysica
Mama Szymusia i Monisi :)
Kasieńka, Nikoś jest bezkonkurencyjny! No jeszcze Asik. ma małą kaskaderkę
tylko nam się tu nie chwali, tylko na fbk skubana
Monika dzisiaj usiadła podciągając się za kołdrę i bokiem ręką podpierając i siedziała 15 minut a jak się zachwiała do tyłu to od razu kontrowała do przodu i się nie przewróciła, w końcu jak ją położyłam to był ryk i znowu usiadła, i tak się siłowałyśmy..... ja ją bach a ona do góry...
Kifsi, Wiktor super wygląda w czapuli śliczny chłopczyk!
tylko nam się tu nie chwali, tylko na fbk skubana
Monika dzisiaj usiadła podciągając się za kołdrę i bokiem ręką podpierając i siedziała 15 minut a jak się zachwiała do tyłu to od razu kontrowała do przodu i się nie przewróciła, w końcu jak ją położyłam to był ryk i znowu usiadła, i tak się siłowałyśmy..... ja ją bach a ona do góry...
Kifsi, Wiktor super wygląda w czapuli śliczny chłopczyk!
Dziewczyny, super te Wasze/Nasze dzieciaki i na zdjęciach i filmikach. Fajnie się patrzy jak dzielnie sobie radzą!!!
kifsi - cudne pierwsze kroki na czworaka też mamy taką kulę, tylko inny model i liczę, że G w końcu za nią poczłapie, ale póki co do tego jej raczej daleko. Za ciężki tyłeczek chyba;-)
mlodak - Szymuś też pewnie niedługo pójdzie.
Kasienka - no a Twój już dzielnie w pionie!! hehe idzie jak burza!!;-)
kifsi - cudne pierwsze kroki na czworaka też mamy taką kulę, tylko inny model i liczę, że G w końcu za nią poczłapie, ale póki co do tego jej raczej daleko. Za ciężki tyłeczek chyba;-)
mlodak - Szymuś też pewnie niedługo pójdzie.
Kasienka - no a Twój już dzielnie w pionie!! hehe idzie jak burza!!;-)
Rysica ano widzialam widzialam tez narzekala ze staje wszedzie
Muńka niemniej jednak chce sie dostac zeby do kogos kto mi go oceni zeby krzywdy sobie nie narobil jutro ide na szczepienie mam nadzieje ze da mi skierowanie
myślę, że to bardzo dobry pomysł;-) daj znać jak będzie już po ocenie
reklama
kifsi i też widzę, że czapa za duża
Muńka no chyba mogę się spodziewać rychłego raczkowania bo teraz już oprócz pełzania i kręcenia się zgodnie z ruchem wskazówek zegara to tak jakby się czołga:
[video=youtube;G5UKYMEJXME]http://www.youtube.com/watch?v=G5UKYMEJXME&feature=youtu.be[/video]
Muńka no chyba mogę się spodziewać rychłego raczkowania bo teraz już oprócz pełzania i kręcenia się zgodnie z ruchem wskazówek zegara to tak jakby się czołga:
[video=youtube;G5UKYMEJXME]http://www.youtube.com/watch?v=G5UKYMEJXME&feature=youtu.be[/video]