reklama
Rysica
Mama Szymusia i Monisi :)
Nie no KAsiu, Nikoś jest po prostu FANTASTYCZNY!!!!!!!!!! Rozwija się tak błyskawicznie, że chyba Wam niedługo zacznie chodzić!!! ale on ma słodkie duże oczy jak kot ze Shreka!
to ja tylko wrzucę filmik jak Monisia siedziała wczoraj i się bawiła domkiem
oraz pół-roczny portrecik
[video=youtube;UMoHfdg2dFY]http://www.youtube.com/watch?v=UMoHfdg2dFY&list=UUnevk5jw8iITEakmMtgEbQw& index=1[/video]
to ja tylko wrzucę filmik jak Monisia siedziała wczoraj i się bawiła domkiem
oraz pół-roczny portrecik
[video=youtube;UMoHfdg2dFY]http://www.youtube.com/watch?v=UMoHfdg2dFY&list=UUnevk5jw8iITEakmMtgEbQw& index=1[/video]
Ostatnia edycja:
hatszept
Fanka BB :)
Nikoś po prostu REWELACJA!!!!!!! az musiałam duzego P. zawołać przed komputer i pokazac jakiego zdolniachę mamy na forum!!! :-)
Rysica, nie chwaliłaś się na bank! ze Monisia siedzi!!! Śliczna jest :-) i pieknie się bawi!
A Ty masz śliczny glos!
Dziewczyny, jak Wy zamieszczacie filmiki z kompa? Chyba nie muszę go wczesniej na youtube wrzucac, prawda? Żądają ode mnie podania sciezki, a ja kompletnie nie wiem, co i jak
Rysica, nie chwaliłaś się na bank! ze Monisia siedzi!!! Śliczna jest :-) i pieknie się bawi!
A Ty masz śliczny glos!
Dziewczyny, jak Wy zamieszczacie filmiki z kompa? Chyba nie muszę go wczesniej na youtube wrzucac, prawda? Żądają ode mnie podania sciezki, a ja kompletnie nie wiem, co i jak
reklama
Rysica
Mama Szymusia i Monisi :)
Iwon, hatszept - chwaliłam się 29 grudnia, że siada sama w leżaczku i że się nawet nieźle trzyma, chciałam ją na chwilę do zdjęcia na pół roczku posadzić, a ta siedziała i siedziała i się trzymała i nie chciała przewrócić no to ją później posadziłam na podłodze i siedziała i się bawiła właśnie tak ale dzisiaj próbuje ustać w pozycji do raczkowania ale jej jeszcze brakuje ciut, żeby dupkę wyżej podnieść
dziękuję
hatszept - ja wrzucam na yt, z kompa nie da rady
dziękuję
hatszept - ja wrzucam na yt, z kompa nie da rady