reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria brzuszków ♡

Ale Wam zazdroszczę! Ja swojego nie widzę, bo po prostu mam taką figurę, że zawsze mam odstający brzuchol (nawet się kiedyś mierzyłam z koleżanką w ciąży - ona 5 miesiac a ja ciaża spozywcza) ... na moje nieszczęście, wygrałam :D
Ja to chyba rosnę całościowo w szerz :D

reklama
Takie tam z praniem w tle:laugh2:
20181116_160907.jpg

Załączniki

• 20181116_160907.jpg
    20181116_160907.jpg
    1,1 MB · Wyświetleń: 1 700
Ale Wam zazdroszczę! Ja swojego nie widzę, bo po prostu mam taką figurę, że zawsze mam odstający brzuchol

No u mnie też nie widać szczególnie tego brzuszka (zależy co zjem w ciągu dnia ;) ) mimo że to 18 tydzień już, a jutro zaczyna się 19. Miałam też zawsze odstający brzuszek trochę, ale ogólnie jestem szczupła, przed ciążą ważyłam 48,5 kg, w pierwszym trymestrze schudłam do 46,5 (mimo że ani razu nie wymiotowałam), teraz ważę ok. 50,7 kg i czasem celowo ważę się po kolacji, żeby dobić do 51 ;). Ale dzidziuś rozwija się prawidłowo, więc to najważniejsze.

w pierwszym trymestrze schudłam do 46,5 (mimo że ani razu nie wymiotowałam),
To podobnie jak u mnie - w pierwszym trym. też -2kg bez wymiotów ;) Tyle, że ja ważę "trochę" więcej ;)

Teraz już brzuchola widać, zwłaszcza wieczorem, to mam już taka kulkę :D W pracy też mówią, że chyba sporo przytyłam, ale od początku ciąży raptem niecały 1kg ... chociaż jutro, albo pojutrze będę się ważyć, więc się okaże :D

reklama
@AnnaDd88 szok!! Ja taki mam po większym obiedzie bez ciąży
U mnie już 24+2 i 9 kg na plusie

Załączniki

• 20190111_220556.jpg
    20190111_220556.jpg
    1,2 MB · Wyświetleń: 301
Do góry