reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria brzuszków

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
oj nie, w moje normalne "nieciazowe" juz sie dawno nie mieszcze:) te sa "normalne",ale po prostu wieksze niz nosilam wczesniej i z magiczna gumka na guziku:)

brzuszek śliczny :) i super patent z tą gumką na guziku :D super! muszę zapamiętać :D

reklama
no patent jest niezły, ale nosiłam tak spodnie jakieś 2 miesiące temu :) potem już po prostu nie zdawały egzaminu przy rosnącym brzuchu :p

a ja od 4 miesiaca nosze jeansy z pasem i generalnie ciagle sa na mnie tak samo dobre mimo ze kupowałam przyciasne.

moriam, iwcia1234 ale wy szczuplutkie jestescie i brzuszki takie zgrabne.
a oto moj sprzed dwoch tygodni (24 tydzien) - jakis kanciasty sie zrobil...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
kahaaa nie działa link :(

Ooo teraz już działa :) Piękny brzusio - wcale nie kanciasty. Widocznie maleństwo się tak ułożyło :) Ja mam aktualnie górkę po prawej stronie :) Pewnie się tyłkiem albo główką pcha :)

Ostatnia edycja:
kahaaa u mnie widać zdjęcie :) brzuszek rzeczywiście kanciasty ale zgrabniutki! pewnie pupcią się maleństwo wypięło do zdjęcia i jest kancik! hihi :-D

No to ja też dam mojego brzucholka :) 27 tydzień :)
IMG00068-20100719-1329.jpg

IMG00070-20100719-1330.jpg

reklama
concita85 sliczny brzusio i super piersi:p
RESZTA BABEK TEZ SA ZAJEBI*** KAHAA,MORIAM.MONIMONI I EFA-CO TY CHCESZ OD SIEBIE??CUDASNY BRZUSZEK;*

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry