reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria brzuszków

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
To mój brzuchol w 27 tygodniu... rośnie :):)
(tylko ciężko mi kurcze samej sobie zrobić zdjęcie... muszę kogoś d tego zatrudnić :p)

lolisza- no w koncu sie kabel znalazl;) a ty narzekasz, narzekasz na te dodatkowe kg, a tu takie zgrabne cialko:) i okraglutki brzusio. Slicznie
sivle- tez zgrabniutko:) Mamy podobne wymiary wagowe i obwodowe brzuszka, wydaje mi sie, ze jednak ja mam wiekszy:)

lolisza długo oczekiwane zdjęcia! Śliczny, zgrabny brzuszek!

Sivle69 Jak zwykle szczuplutka i zgrabna :)

Kurcze, ja to widze duza sie robie jak patrze na niektore z Was, jak bylam chuda to mnie wywalilo mnie wiem kiedy :szok:
zdjecie doslownie sprzed chwili ;-) Pozdrowionka Mamuski :D

s7000911.th.jpg
[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]

monia-jaka znow"duza"? po lapkach i pupci widac, ze drobinka z ciebie, no a ze brzuszek coraz wiekszy to tylko sie cieszyc:) jeszcze do niego zatesknisz:)

Ostatni beda pierwszymi:)
Wczoraj pisalam tu jako ostatnia , dzis jako pierwsza:))

oto fotki z mojej cotygodniowej sesji:) pelny 27tc. Wydaje mi sie, ze ostatnio przerwa w rosnieciu brzuszka-od 2 tyg niewiele sie powiekszyl.

aha i domagam sie wiecej brzuszkow!;-) Bo mam wrazenie, ze moj pojawia sie tu najczesciej.

reklama
Moriam hehe no wiesz, ale dla mnie to juz duuza jestem w porownaniu do wygladu sprzed miesiaca np. :) ale nie mowie, ze sie nie ciesze ;) No ja tez nie widze fotek...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry