- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
lolisza- no w koncu sie kabel znalazl a ty narzekasz, narzekasz na te dodatkowe kg, a tu takie zgrabne cialko i okraglutki brzusio. Slicznie
sivle- tez zgrabniutko Mamy podobne wymiary wagowe i obwodowe brzuszka, wydaje mi sie, ze jednak ja mam wiekszy
sivle- tez zgrabniutko Mamy podobne wymiary wagowe i obwodowe brzuszka, wydaje mi sie, ze jednak ja mam wiekszy
dorisday2512
Fanka BB :)
lolisza i sivle - ale laski z Was :-) a brzuszki takie zgrabne - tylko podziwiac!
monia140190
Kurcze, ja to widze duza sie robie jak patrze na niektore z Was, jak bylam chuda to mnie wywalilo mnie wiem kiedy
zdjecie doslownie sprzed chwili ;-) Pozdrowionka Mamuski
[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]
zdjecie doslownie sprzed chwili ;-) Pozdrowionka Mamuski
Ostatni beda pierwszymi
Wczoraj pisalam tu jako ostatnia , dzis jako pierwsza)
oto fotki z mojej cotygodniowej sesji pelny 27tc. Wydaje mi sie, ze ostatnio przerwa w rosnieciu brzuszka-od 2 tyg niewiele sie powiekszyl.
aha i domagam sie wiecej brzuszkow!;-) Bo mam wrazenie, ze moj pojawia sie tu najczesciej.
Wczoraj pisalam tu jako ostatnia , dzis jako pierwsza)
oto fotki z mojej cotygodniowej sesji pelny 27tc. Wydaje mi sie, ze ostatnio przerwa w rosnieciu brzuszka-od 2 tyg niewiele sie powiekszyl.
aha i domagam sie wiecej brzuszkow!;-) Bo mam wrazenie, ze moj pojawia sie tu najczesciej.
reklama
monia140190
Moriam hehe no wiesz, ale dla mnie to juz duuza jestem w porownaniu do wygladu sprzed miesiaca np. ale nie mowie, ze sie nie ciesze No ja tez nie widze fotek...
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: