reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria brzuszków

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
To mój brzuchol w 27 tygodniu... rośnie :):)
(tylko ciężko mi kurcze samej sobie zrobić zdjęcie... muszę kogoś d tego zatrudnić :p)

lolisza- no w koncu sie kabel znalazl;) a ty narzekasz, narzekasz na te dodatkowe kg, a tu takie zgrabne cialko:) i okraglutki brzusio. Slicznie
sivle- tez zgrabniutko:) Mamy podobne wymiary wagowe i obwodowe brzuszka, wydaje mi sie, ze jednak ja mam wiekszy:)

lolisza długo oczekiwane zdjęcia! Śliczny, zgrabny brzuszek!

Sivle69 Jak zwykle szczuplutka i zgrabna :)

Kurcze, ja to widze duza sie robie jak patrze na niektore z Was, jak bylam chuda to mnie wywalilo mnie wiem kiedy :szok:
zdjecie doslownie sprzed chwili ;-) Pozdrowionka Mamuski :D

s7000911.th.jpg
[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]

monia-jaka znow"duza"? po lapkach i pupci widac, ze drobinka z ciebie, no a ze brzuszek coraz wiekszy to tylko sie cieszyc:) jeszcze do niego zatesknisz:)

Ostatni beda pierwszymi:)
Wczoraj pisalam tu jako ostatnia , dzis jako pierwsza:))

oto fotki z mojej cotygodniowej sesji:) pelny 27tc. Wydaje mi sie, ze ostatnio przerwa w rosnieciu brzuszka-od 2 tyg niewiele sie powiekszyl.

aha i domagam sie wiecej brzuszkow!;-) Bo mam wrazenie, ze moj pojawia sie tu najczesciej.

reklama
Moriam hehe no wiesz, ale dla mnie to juz duuza jestem w porownaniu do wygladu sprzed miesiaca np. :) ale nie mowie, ze sie nie ciesze ;) No ja tez nie widze fotek...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry