reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria brzuszków

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Aniulek, ty się ciesz!!! moja psiapsióła wychodzi za mąż jakoś 26 września (nie jestem pewna czy ta data, ale o sobotę w okolicach tego chodzi:-p)!!! A że weselicho w Kostrzynie, skąd bliżej mi o prawie połowę do Słubic, to się śmieję, że zatańczę ze dwa razy i na słubicką porodówkę pojadę:-D:-D:-D pewie tylko w t-shirt męża będę sie wtedy mieścić, więc na porodówkę też akurat:cool2:
wiecie, że takim granicznym tygodniem, kiedy dzidziol moze się już w miarę bezpiecznie pchać na świat, jest 35tc:shocked2:czyli u mnie to pierwszy tydzień września!!!

reklama
ja idę na wesele w ostatni weekend sierpnia :)
tzn jestem zaproszona, bo czy idę to się okaże ;)
ale na razie tylko tak orientacyjnie oglądam sukienki, bo nie wiadomo jak pokaźny będzie wtedy mój brzuch ;)
ja krótkiej sukienki nie założę, bo w ogóle w takich nie chodzę ze względu na kompleks w kwestii moich nóg

Ja też wczoraj byłam na weselu. Miałam zwykłą bawełnianą niebieską kieckę z Orsaya odcinaną pod biustem. Nie chciałam kupować czegoś czego więcej nie założę.

Moriam- cudnie wygladasz!!!

Ogladam te wasze zjdeica i ogladam i czuje sie coraz gorzej, jak jakis balon, co w niczym nie wyglada buuuu, nornalnie masakra...nic tylko usiasc i wyc

wiecie, że takim granicznym tygodniem, kiedy dzidziol moze się już w miarę bezpiecznie pchać na świat, jest 35tc:shocked2:czyli u mnie to pierwszy tydzień września!!!

U nas jeśli dziecko pcha się na świat przed 37 tc uznawane jest jeszcze za wcześniaka i matce są jeszcze wtedy podawane sterydy na przyspieszenie rozwoju płuc dziecka i część tych dzieci jeszcze się grzeje, jednak jak my dotrwamy do 34 tc to będę już spokojna.

u mnie kiecki do kolan odpadają naturalnie grube baleroniaste łydy mam i jeszcze żylaki mi wyłażą w ciąży....znowu długiej sukni też na tym etapie chyba nie ubiorę bo bedzie tylko jeden wielki brzuch okryty namiotem i gdzieś zginę w tej sukni.... Wyjściowe spodenki na kant mam więc się zdecydowałam na jakowąś tunikę. Ida u mnie to będzie 36 tydzień jak to wesele, a nawet końcówka 36......

hehe, Aniulek, u mnie koniec 38tc:-D:-D:-Ddlatego się śmieję, że po dwóch tańcach pojadę na porodówkę:cool2: chociaż jak to ja, cały czas mam schizy, że mi się Leniutek pośpieszy na ten świat (nie wiem po co i niech Bóg broni!!!):baffled: dlatego pytałam o ten "bezpieczny tydzień" mojej ginki ostatnio...

Dziewczyny ja miałam jechać do Gdyni (z Bydgoszczy) na wesele mojego kochanego kuzyna, które się odbędzie 8 października :D Więc ja to już na pewno spasuję :p Bo tydzień przed porodem to średnio takie wycieczki się udają:p Nie wspominając o tańcach na weselichu. Także rodzice delegacją, a my młodzi będziemy w domu siedzieć, choć tak bardzo chciałam być na tym weselu.

reklama
Monimoni to fatycznie 8 pażdziernik to chyba wszystkich pobiłaś.
My mamy 4 pażdziernika i też się zastanawiam czy pójdę.Choć mój sobie nie wyobraża ,że mielibyśmy nie pójść.Pod koniec lipca mamy 2 wesela i chyba się wybierzemy na 1 ,ale na samą myśl nie chce mi się na nie iść .

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry