reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria brzuszków

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Witajcie
Dziewczynki dziękuje bardzo za mile słowa . Wiem wiem ,że cyc duzy ,ale jakoś tego nie widze .Ale fatycznie jest wielki.
Ida ja cały czas patrzę na sesje macierzyńskie .Ale płacić nie będę za profesjonalną . Wystarczą mi zdjęcia przez małża robione. I teraz co miesiąc będziemy robić ,żeby widzieć jak się brzusio zmienił :).
Doris 53 kg to ja ważyłam w liceum .A teraz jestem wielka jak nie wiem co ,chociaż każdy mówi ,ze ładnie wyglądam. Ale niezbyt pięknie sie czuję :( .
Pozdrawiam

reklama
Zdjęcia zajefajne ! Także skoro małza masz takiego zdolnego , to faktycznie niech zrobi Tobie taką sesję a'la profesional :-)
Chętnie zobaczę efekty !!!!

Takie śliczne brzuszki i ich właścicielki, a piszą o sobie takie rzeczy. Po będziemy się martwić co i jak zrzucić:) A do mnie mój już mówi piłeczka:)

ile tu nowych brzuszków, piękne choć każdy inny :-) miło sie te brzusie ogląda

sarisa - super sesja!! widać ze w ciąży tez można wyglądać seksowie :-)

sarisa- swietne zdjecia!
ja poniewaz nie mam tak zdolnego chlopa, chce zrobic sobie sesje u profesjonalisty. Jak bedziemy rezerwowac fotografa na wesele(a mam juz swoj typ), to bede chciala zamowic u niego zesje ciazowa i rodzinna po urodzeniu Maury - no i wynegocjowac fajna cene:)

Doris- oj widze ze my z waga zaczynalysmy podobna i wzorstem tez..ja 164 i wazylam teraz 52-53 kg bo mi zostalo jeszcze gdzies ze 2 kg po poprzedniej ciazy, a teraz to juz strach sie bac jak wchodze na wage :(

Nadeszła wiekopomna chwila, kiedy to zdecydowałam się na ujawnienie mojego bebzona...
Brzuchol.jpg
23tc+2dni

reklama
Malutka- ale masz sliczny malutki brzusio, ciekawe jaki duzy urosnie....

Madlein- to ty juz z duma mozesz chodzic i swiatu pokazywac jaki piekny brzusio masz!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry