- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
joanna0984
Zaciekawiona BB
Hejka! Rzadko pisze.... ale az pozazdroscilam wam fotek brzuszkow, wiec se strzelilam kilka ;-)
Tak mysle, ze mam sredniej wielkosci, ni duzy ni maly, choc dalej spotykam znajomych co nie wieza ze ja w ciazy, bo tak jakos nie widac..........hmmm.... no teraz to juz ciezkawo wg mnie ;-) ale fakt, moze dlatego ze jeszcze se na rowerze smigam po miescie, i nosze sie dosc luzno wiec
moja brykajaca kotka w brzuszku w 23+5
Tak mysle, ze mam sredniej wielkosci, ni duzy ni maly, choc dalej spotykam znajomych co nie wieza ze ja w ciazy, bo tak jakos nie widac..........hmmm.... no teraz to juz ciezkawo wg mnie ;-) ale fakt, moze dlatego ze jeszcze se na rowerze smigam po miescie, i nosze sie dosc luzno wiec
moja brykajaca kotka w brzuszku w 23+5
Ida Sierpniowa
Fanka BB :)
monimoni, mi też kochana rower rdzewieje przez zakaz gina...
e-lona to zapraszam na asfaltówkę koło mojego domu (wieś, że przypomnę)... spaść z roweru albo zawału dostać tutaj to nic trudnego, niestety kierowcy pojazdów 4kołowych mają w głębokim poważaniu cyklistów itp... więc mi zostawałoby ujeżdżaniu leśnych ostępów))
e-lona to zapraszam na asfaltówkę koło mojego domu (wieś, że przypomnę)... spaść z roweru albo zawału dostać tutaj to nic trudnego, niestety kierowcy pojazdów 4kołowych mają w głębokim poważaniu cyklistów itp... więc mi zostawałoby ujeżdżaniu leśnych ostępów))
reklama
Ida Sierpniowa
Fanka BB :)
u mnie też w rezultacie łata na łacie; mi bardziej chodzi o nagminne wyprzedzanie na 3go:/ nie jeden raz sama bym z rowerem w rowie wylądowała z wrażenia po tym jak tir i osobówka wyprzedzały mnie na wyścigi... natomiast koleżanka skończyła w rowie z połamaną nogą, bo jakis debil zahaczył ją lusterkiem:O
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: