reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria brzuszków

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
ja mam termin -na 12.10 i wprzod wypchana strasznie
i kazdy sie dziwi, ze termin mam dopiero na pazdziernik a ja sama czuje sie jak z moim pierwszym w 7 miesiacu...

chcialam juz pytac polozna zeby jeszcze raz mi termin naliczyli...ale widze ze wy macie podobne brzusie wiec sie uspokoilam
po prostu z moim pierworodnym bdo 7 miesiaca bylam troche naokolo okragla jakby mi sie utylo..a dopiero od 8 miesiac mnie wprzod wywalilo a teraz jest inaczej:-)

A u mnie brzuszek nie jest wielki. Jak porównam z poprzednią ciążą, to nawet mały

Dni Gorzowa 17.jpg

Eh to i ja się skuszę na wstawienie zdjęcia:cool2:
Początek 6 miesiąca :) 23 tydzień ciąży.
+ 10kg :szok:

Dziewczyny ! Wszystkie cudne brzuszki są, bo to domeczki naszych pociech !

Załączniki

• 1.jpg
    1.jpg
    14,9 KB · Wyświetleń: 85
No wlasnie nie wiem czy to mój tak szybko rosnie , bo z tego co zaobserwowalam to dziewczyny pisaly ze na tych połowkowych to 450-540g mialy dzieci (mniej wiecej w tym samym tygodniu co ja)

Efa pisala chyba ,ze jej skarbek mial 450 g w 24tc.... tak?

Jak czytam ten odczyt z tego usg to jest napisane ,ze moje dziecko rozwija się szybciej i ogolnie wyglada na 24tc 4d (to miesiąc) Nie wiem co o tym sądzić :-)

Tak, dorisday, mój Oluś miał około 450g na przełomie 23 i 24tc. Dziś mam 25tc 6d i waży już 774g.

Baśka_28, ale masz ładny okrągły brzuszek :)

Coffee
, śliczny :-)

Maga, ale Ty drobniutka jesteś. Twój brzusio Ci pasuje.

reklama
No to i ja pokażę swój brzuchol (nie zwracajcie uwagi na bladość skóry:-))
czerwiec 216.jpg czerwiec 258.jpg tak +- 21 tydz

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry