reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria brzuszków

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Faktycznie brzuszek za brzuszkiem :) Zauważyłyście, że obecna moda sprzyja ciężarnym :)

reklama
Dorisday jak Ty wyglądasz wow :) .Jesteś taka chuda ,nogi świetne ,brzusio piękny :) i gdzie te 13 kg ? I dopiero teraz fotke dodałaś. ojojo
Reszta dziewczynek brzuszki piękne :) i takie okrąglutkie i takie śliczniutkie. Ja zawsze się cieszę jak widzę ciążowy brzuszek :). To takie piękne :))
Sama wrzuce zaraz swoją fotke ,ale muszę kompa zmienić hahahah

I jak obiecałam kilka zdjęć może niezbyt widać brzuszek na dwóch ostatnich .małz mi wczoraj małą sesję robił i tak mi się podobają te zdjęcia. Pozdrawiam

Załączniki

• _6156839.jpg
    _6156839.jpg
    21,3 KB · Wyświetleń: 76
  • _6156840.jpg
    _6156840.jpg
    23,3 KB · Wyświetleń: 73
  • _6156845.jpg
    _6156845.jpg
    27,2 KB · Wyświetleń: 76
sarisa, zdjęcia cudaśne!!! lubię takie " z tematem":D:D:D a to z buciami rozbraja po prostu!!!!!!
a tak a propos, czy myślałyście już może o tzw. sesjach macierzyńskich? ja raczej nie skorzystam, ale takie zdjęcia są po prostu bombowe!!!!!!!!!!!!!!!

Sarisa, mnie też się sesja bardzo spodobała. Wyszło pięknie! :)

...No i ta tuniczka mi wpadła w oko, też che taką ;)

Jesteście laseczki bez wątpienia ! Brzusie i brzucholki cudne !
Doris właśnie te Twoje 13kg to ściganie niedowagi chyba było ;)

reklama
No faktem jest ,że zawsze bylam szczupla 50-52kg przy 164cm wzrostu... teraz jednak naprawdę się obawiam mojej wagi. We wtorek idę do gina to się zważę,ale jak tak dalej bede przybierac to chyba nigdy nie wrócę do poprzedniej figury.
Zauważylam ,że i Wy i ludzie z mojego otoczenia mowią mi ,że wygladam bardzo fajnie.... ale ja jakos się tak nie czuję. Ani trochę!! Nie wiem czy Wy tez tak macie? Nie lubię patrzeć na siebie w lustrze i denerwuje mnie jak nie mogę się w jakies ciuchy zmiescic. Inaczej bylo w poprzedniej ciązy.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry