- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
dorisday2512
Fanka BB :)
oj tak i dziekuję za modę legginsów i długich tuniczek :-)
Dorisday jak Ty wyglądasz wow .Jesteś taka chuda ,nogi świetne ,brzusio piękny i gdzie te 13 kg ? I dopiero teraz fotke dodałaś. ojojo
Reszta dziewczynek brzuszki piękne i takie okrąglutkie i takie śliczniutkie. Ja zawsze się cieszę jak widzę ciążowy brzuszek . To takie piękne )
Sama wrzuce zaraz swoją fotke ,ale muszę kompa zmienić hahahah
Reszta dziewczynek brzuszki piękne i takie okrąglutkie i takie śliczniutkie. Ja zawsze się cieszę jak widzę ciążowy brzuszek . To takie piękne )
Sama wrzuce zaraz swoją fotke ,ale muszę kompa zmienić hahahah
Efa
No bardzo ładny, sarisa :-) A jaki biuścik, ho,ho.
Ida Sierpniowa
sarisa, zdjęcia cudaśne!!! lubię takie " z tematem" a to z buciami rozbraja po prostu!!!!!!
a tak a propos, czy myślałyście już może o tzw. sesjach macierzyńskich? ja raczej nie skorzystam, ale takie zdjęcia są po prostu bombowe!!!!!!!!!!!!!!!
a tak a propos, czy myślałyście już może o tzw. sesjach macierzyńskich? ja raczej nie skorzystam, ale takie zdjęcia są po prostu bombowe!!!!!!!!!!!!!!!
dorisday2512
Ale czadowe zdjątka sarisa - z Ciebie to laska !!!!!!!!!!!! I jaki cyc... wow :-)
reklama
dorisday2512
No faktem jest ,że zawsze bylam szczupla 50-52kg przy 164cm wzrostu... teraz jednak naprawdę się obawiam mojej wagi. We wtorek idę do gina to się zważę,ale jak tak dalej bede przybierac to chyba nigdy nie wrócę do poprzedniej figury.
Zauważylam ,że i Wy i ludzie z mojego otoczenia mowią mi ,że wygladam bardzo fajnie.... ale ja jakos się tak nie czuję. Ani trochę!! Nie wiem czy Wy tez tak macie? Nie lubię patrzeć na siebie w lustrze i denerwuje mnie jak nie mogę się w jakies ciuchy zmiescic. Inaczej bylo w poprzedniej ciązy.
Zauważylam ,że i Wy i ludzie z mojego otoczenia mowią mi ,że wygladam bardzo fajnie.... ale ja jakos się tak nie czuję. Ani trochę!! Nie wiem czy Wy tez tak macie? Nie lubię patrzeć na siebie w lustrze i denerwuje mnie jak nie mogę się w jakies ciuchy zmiescic. Inaczej bylo w poprzedniej ciązy.
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: