reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria brzuszków

oba z 29 tc

Załączniki

• DSC00267.jpg
    DSC00267.jpg
    26,9 KB · Wyświetleń: 102
  • DSC00334.jpg
    DSC00334.jpg
    28,1 KB · Wyświetleń: 95
reklama
a tu foty z dzisiaj tj. z 30 tc:

I uwaga-nie wiem czy zauwazyłyście jedna prawidłowość: brzuch jak brzuch ale starsznie rosnę na twarzy!!! Normalnie buła jestem na całego. Wy tez tak macie czy tylko ja jak księżyc w pełni i z każdym dniem zmieniam się coraz bardziej:zawstydzona/y:

Załączniki

• DSC00389.jpg
    DSC00389.jpg
    22,2 KB · Wyświetleń: 90
  • DSC00390.jpg
    DSC00390.jpg
    27,1 KB · Wyświetleń: 88
ewcia30 :) no ja też na buzi jestem taki pączuszek.
Moja babcia zawsze skracała moje imie do Tusia, a teraz mówi na mnie Pusia :p haha :)
Wogóle to chciałam Ci powiedzieć że prześlicznie wyglądasz!! :)))

Ale wiecie co? Przez święta schudłam 1,5 kg... (?)

rybka mówisz że brzusio już Ci opadł? :))) Fajnie :]

ewcia30 :) no ja też na buzi jestem taki pączuszek.
Moja babcia zawsze skracała moje imie do Tusia, a teraz mówi na mnie Pusia :p haha :)
Wogóle to chciałam Ci powiedzieć że prześlicznie wyglądasz!! :)))

Ale wiecie co? Przez święta schudłam 1,5 kg... (?)

rybka mówisz że brzusio już Ci opadł? :))) Fajnie :]

a dlaczego fajnie raczej średnio:baffled::baffled::baffled: do wc częściej latam i ucisk mam na pachwiny i to znaczy że małemu się może spieszyć

a tu foty z dzisiaj tj. z 30 tc:

I uwaga-nie wiem czy zauwazyłyście jedna prawidłowość: brzuch jak brzuch ale starsznie rosnę na twarzy!!! Normalnie buła jestem na całego. Wy tez tak macie czy tylko ja jak księżyc w pełni i z każdym dniem zmieniam się coraz bardziej:zawstydzona/y:
ja też coraz bliżej pełni księżyca na twarzy :baffled:
wolałabym, aby ten tłuszczyk jakoś gdzieś indziej zaokrąglał, a nie tak twarz,
twarz to w końcu taka wizytówka, a za 2 m-ce znajomym będę musiała się przedstawiać, bo mnie nie poznają...:-p hehehe :-D

eh ja też buzie mam "spuchnietą" na zdjęciach to się nie poznaje:szok:

u mnie tak samo :dry:
raz mi m. taką fotę strzelił, że się na niego obraziłam :dry: jakos od dołu, 2 podbródki i te pryszcze, wyglądałam jak zmęczona, blada, gruba baba :baffled: a nie jak promienna kobietka w ciąży :confused:
a ten sie kłócił, że wyglądam na niej normalnie!!! :szok:
no dziękuję :wściekła/y:

reklama
Hehe ja to ostatnio tak kluciłam sie z tatą, bo godzina 10 ja dopiero co wstałam, włosy tłuste (bo mialam rano umyć je jak wstane bo wole z rana brać prysznic niż wieczorem) A tata do mnie że mam iść do jakiejś tam jego znajomej i jakieś papiery wziąść. Miałam przez pół miasta iść. I nie mogłam nawet sie umyć dobrze ;/ Poszłam w tłustych włosach, w krostach na twarzy, blada, w okularach i z odciśnietą poduszką jeszcze ;P. Ogólnie jak zobaczylam siebie w odbiciu szyby to myslalam ze padne. Dlatego siedze z rana zawsze i ogarniam sie od razu, wlosy, a to pomaluje rzęsy i jakoś humor mi sie troche poprawia, no bo w koncu z podbródkiem nic nie zrobie :p

rybka ja powiedziałam że fajnie, bo ja dla odmiany wolałabym biegać do łazienki częściej, bo teraz to ledwo oddycham, jakbym pod wodą była i powietrza złapać nie mogła. Dzidzia mi uciska przepone i jest mi strasznie ciężko. A podobno jak opada brzusio to jużnie ma takich problemow z tym

Do góry