reklama
a tu foty z dzisiaj tj. z 30 tc:
I uwaga-nie wiem czy zauwazyłyście jedna prawidłowość: brzuch jak brzuch ale starsznie rosnę na twarzy!!! Normalnie buła jestem na całego. Wy tez tak macie czy tylko ja jak księżyc w pełni i z każdym dniem zmieniam się coraz bardziej
I uwaga-nie wiem czy zauwazyłyście jedna prawidłowość: brzuch jak brzuch ale starsznie rosnę na twarzy!!! Normalnie buła jestem na całego. Wy tez tak macie czy tylko ja jak księżyc w pełni i z każdym dniem zmieniam się coraz bardziej
Załączniki
ccaroline85
Mama Dawidka i Natalki :)
ewcia 30 Ślicznie wyglądasz Co do twarzy również, zrobiłam się okrąglejsza
artystka92
Fanka BB :)
ewcia30 no ja też na buzi jestem taki pączuszek.
Moja babcia zawsze skracała moje imie do Tusia, a teraz mówi na mnie Pusia haha
Wogóle to chciałam Ci powiedzieć że prześlicznie wyglądasz!! ))
Ale wiecie co? Przez święta schudłam 1,5 kg... (?)
rybka mówisz że brzusio już Ci opadł? )) Fajnie :]
ewcia30 no ja też na buzi jestem taki pączuszek.
a dlaczego fajnie raczej średnio do wc częściej latam i ucisk mam na pachwiny i to znaczy że małemu się może spieszyć
moniazuber
=)
ja też coraz bliżej pełni księżyca na twarzya tu foty z dzisiaj tj. z 30 tc:
wolałabym, aby ten tłuszczyk jakoś gdzieś indziej zaokrąglał, a nie tak twarz,
twarz to w końcu taka wizytówka, a za 2 m-ce znajomym będę musiała się przedstawiać, bo mnie nie poznają... hehehe
ionka
eh ja też buzie mam "spuchnietą" na zdjęciach to się nie poznaje
u mnie tak samo
raz mi m. taką fotę strzelił, że się na niego obraziłam jakos od dołu, 2 podbródki i te pryszcze, wyglądałam jak zmęczona, blada, gruba baba a nie jak promienna kobietka w ciąży
a ten sie kłócił, że wyglądam na niej normalnie!!!
no dziękuję
reklama
artystka92
Hehe ja to ostatnio tak kluciłam sie z tatą, bo godzina 10 ja dopiero co wstałam, włosy tłuste (bo mialam rano umyć je jak wstane bo wole z rana brać prysznic niż wieczorem) A tata do mnie że mam iść do jakiejś tam jego znajomej i jakieś papiery wziąść. Miałam przez pół miasta iść. I nie mogłam nawet sie umyć dobrze ;/ Poszłam w tłustych włosach, w krostach na twarzy, blada, w okularach i z odciśnietą poduszką jeszcze ;P. Ogólnie jak zobaczylam siebie w odbiciu szyby to myslalam ze padne. Dlatego siedze z rana zawsze i ogarniam sie od razu, wlosy, a to pomaluje rzęsy i jakoś humor mi sie troche poprawia, no bo w koncu z podbródkiem nic nie zrobie
rybka ja powiedziałam że fajnie, bo ja dla odmiany wolałabym biegać do łazienki częściej, bo teraz to ledwo oddycham, jakbym pod wodą była i powietrza złapać nie mogła. Dzidzia mi uciska przepone i jest mi strasznie ciężko. A podobno jak opada brzusio to jużnie ma takich problemow z tym
rybka ja powiedziałam że fajnie, bo ja dla odmiany wolałabym biegać do łazienki częściej, bo teraz to ledwo oddycham, jakbym pod wodą była i powietrza złapać nie mogła. Dzidzia mi uciska przepone i jest mi strasznie ciężko. A podobno jak opada brzusio to jużnie ma takich problemow z tym