reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria brzuszków

reklama
mag007 ślicznie wygląda wasza trójeczka :tak:

gosia super brzuszek, taka piłeczka i jaka kreska widoczna :-)

neska11 piękny :tak: chyba mam podobny kształt brzuszka i wielkość

misia2010, 1kkarolaa1, filonka, marta1031, blueberry77 śliczne mieszkanka dla waszych dzieciaczków, każdy inny ale każdy piękny :-)

ostatnią miesiaczke miałam 14.06.09 wiec taki mi powstał suwaczek.
a ze cykle mam 36-43 dniowe to gin ustaliła mi termin na 28 marca a z usg wychodziło 27.03-04.04- zależy kiedy,ale najdłuzej był to 28.03

To ja ostatnią miałam 15.06.2009 r. a cykle zazwyczaj 28 dni, choć zdarzał się też dłuższe. Termin na 22 marca wskazał lekarz, ale nie z usg

A to my w 28tc4dzień:-)

Załączniki

• Obraz 589.jpg
    Obraz 589.jpg
    23,9 KB · Wyświetleń: 50
Ostatnia edycja:
dorzucam moje zdj w 29tc:
picture12049.jpg

picture12048.jpg

ps. na 1szym zdj. sweterek wygląda jak z rozstępami... ale to tylko nieprasowanie :-p ...ew. rozstępy na sweterku planuję za 2 m-ce :-D

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry