reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria brzuszków

reklama
a tu foty z dzisiaj tj. z 30 tc:

I uwaga-nie wiem czy zauwazyłyście jedna prawidłowość: brzuch jak brzuch ale starsznie rosnę na twarzy!!! Normalnie buła jestem na całego. Wy tez tak macie czy tylko ja jak księżyc w pełni i z każdym dniem zmieniam się coraz bardziej:zawstydzona/y:

Ja mam to samo, przeżyje większe biodra, większe piersi ale na swoją twarz to patrzeć nie mogę:wściekła/y::wściekła/y: Zwłaszcza na zdjęciech właśnie

u mnie tak samo :dry:
raz mi m. taką fotę strzelił, że się na niego obraziłam :dry: jakos od dołu, 2 podbródki i te pryszcze, wyglądałam jak zmęczona, blada, gruba baba :baffled: a nie jak promienna kobietka w ciąży :confused:
a ten sie kłócił, że wyglądam na niej normalnie!!! :szok:
no dziękuję :wściekła/y:

:-D:-D:-D:-D ja też przeżyłam szok jak się na zdjęciach ze świąt zobaczyłam.
Na codzień taka gruba się nie czuje ale wyglądam nie kiepsko:baffled::baffled:

Tyle ślicznych brzuszków doszło przez ostatnie dni, to i mnie wzięło i fote zrobiłam. Ja na twarzy też trochę okąglejsza niż zwykle, do tego sporo włosy obcięłam i pewnie też fryz robi swoje. Nawet mi koleżanka ostatnio powiedziała, że się ładnie zaokrągliłam na buzi :wściekła/y:!
A to początek 28 tygodnia. Zdjęcie lekko ucięte, ale brzusio widać.

Załączniki

• PC305000.jpg
    PC305000.jpg
    25 KB · Wyświetleń: 102
mój M jak chce mnie wkurzyć mówi mi Pyza:dry::dry::dry::dry::dry:
albo klepie mnie pod brodą z pobłażaniem:dry:

mam nadzieję, że opuchlizna gęby zejdzie po porodzie

reklama
Hej dziewczynki :-)
śliczne brzuszki macie, mój powoli rośnie. Jak dzisiaj powiedziałam mężowi, żeby mi zrobił zdjęcie brzuszka- tak, żebyśmy mieli pamiątkę to powiedział, że pamiątkę będziemy mieć przez resztę życia- faceci i ich myślenie ;-)

Do góry