reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria brzuszków

ewcia30 :) no ja też na buzi jestem taki pączuszek.
Moja babcia zawsze skracała moje imie do Tusia, a teraz mówi na mnie Pusia :p haha :)
Wogóle to chciałam Ci powiedzieć że prześlicznie wyglądasz!! :)))

Ale wiecie co? Przez święta schudłam 1,5 kg... (?)

rybka mówisz że brzusio już Ci opadł? :))) Fajnie :]

Pusia hehhee....Nie ma to jak słodkie przezwisko:-) A jak ty to zrobiłas że przez święta schudłaś?!

u mnie tak samo :dry:
raz mi m. taką fotę strzelił, że się na niego obraziłam :dry: jakos od dołu, 2 podbródki i te pryszcze, wyglądałam jak zmęczona, blada, gruba baba :baffled: a nie jak promienna kobietka w ciąży :confused:
a ten sie kłócił, że wyglądam na niej normalnie!!! :szok:
no dziękuję :wściekła/y:

Aż się usmiałam bo ja swojemu tez tłumaczę, żeby zrobił mi zdjęcie jak ładnie wyglądam tzn. jak gdzies wychodzimy i zrobię się jak trzeba a on nie. Oczywiście cyka foty wtedy gdy np. sprzątam, jestem w dresach, nieumalowana i z szopa na głowie. Masakra. A on ze przynajmniej naturlanie:zawstydzona/y:

reklama
ewcia nie mam pojecia, w wigilie nażarłam sie jak świnka :p Wszystkie rodzaje sałatek, śledzi i ciast wyjadłam ze stołu. W 1 i 2 dzień świąt jadłam, ale tak normalnie, a w niedziele i poniedzialek i wtorek straaasznie mnie żołądek bolał, nic nie mogłam zjeść, wmuszałam w siebie po trochu bo dziecka głodzić nie powinnam, ale co zjadłam to brzuch jeszcze bardziej mnie bolał. W każdym razie już minęło. Dziś zjadłam sporo, jutro sylwester też pewnie sie najem i w nowy rok poprawka więc te 1,5 kg przytyje znowu a drugie tyle przyjdzie w prezencie xD:p i z 70 kg, zaczne ważyć 73 ;p Hehe

Co do tych zdjęć, to moi rodzice są genialni (moj tata uwielbia jakieś gadżety, a to aparaty itd) i kupił sobie lustrzanke, no to ja sie ladnie ubralam, pomalowałam i mowie zeby mi zdjecie zrobił :p na co on ze nie potrzeba, że sie w kadrze nie zmieszcze :D albo mówi że baterie musi naładować.
A przez nastepne 3 dni z rana jak spałam jeszcze, nacykał mi zdjęć (jak ja mam mocno wycieniowane włosy i grzywke) i oczywiście grzywka we wszystkie strony stała, z tylu gdzie mialam wlosy wycieniowane mialam boskiego irokeza no i nie ma to jak koszulka do spania ktora przed ciaza siegala mi do bioder teraz jak sie budze to cały brzuch na wierzchu :p
Jak zobaczylam te zdjecia to sie przeraziłam. A wyobrażam sobie mine faceta ,jak tak budze sie koło niego.. Gruba, rozczochrana, wory pod oczami, taka fuu.. W nocy to ciemno i nie widać, ale rano to idzie na zawał zejść ;P

No dziewczynki pochwalę się Wam moim brzuszkiem w kiecce ślubnej:-p:zawstydzona/y:

Grubiutka jestem no nie?:zawstydzona/y::tak:

Załączniki

• DSCF2314.jpg
    DSCF2314.jpg
    28,1 KB · Wyświetleń: 132
reklama
Do góry