reklama
Amelkowa
Fanka BB :)
Dziewczyny- ale macie brzuszki ładniutkie okrąglutkie!!! ja jeszcze nie mogę się takim poszczycić... u mnie ledwo coś się tam zaokrągla, ale chyba bardziej od wzdęć... jak już mi się urośnie, to też się pochwalę!!!
podajmy sobie ręce, my płaskie, ledwo się zaokrąglające ;-);-)
medeuska
październikowa mama'09
To sie ciesz ze nie bedziesz miala co zrzucac Ja z płaskiego.... robie sie gruba:-( i to tłuszcz rśnie a nie dzidzia..:--( Przytyłam 5,5 kg!! z 51 na 56,5podajmy sobie ręce, my płaskie, ledwo się zaokrąglające ;-);-)
W załączniku mój brzuchol...
halsowa_panna
Zaangażowana w BB
Ja w 9 tyg waże już o 3,5 kg więcej
dzisiaj koleżanka, która nic o ciąży nie wie: "ale ty masz duży brzuch!"
Ostatnia edycja:
Amelkowa
Fanka BB :)
To sie ciesz ze nie bedziesz miala co zrzucac Ja z płaskiego.... robie sie gruba:-( i to tłuszcz rśnie a nie dzidzia..:--( Przytyłam 5,5 kg!! z 51 na 56,5
W załączniku mój brzuchol...
przed ciążą ważyłam 56 kg więc... :-) przez pierwsze dwa miesiące przytyłam kilogram, a potem schudłam 3 kg więc mam teraz 54 kg...
Jeszcze przyjdzie mój czas
A ile masz wzrostu?
Mam nadzieję że sprawy ciążowe odziedziczyłam po mamie... Nabierała tyle wagi ile sam brzuszek, mało tłuszczyku (ogólnie to skóra i kości prawie...), zero rozstępów, no i zaraz po porodzie praktycznie płaska była...
No i najdłuższy miała pierwszy poród, ze mną trwał 6 godzin. szok.
drugi pośladkowy, moja siostra - niecałe 4 godziny... Normalnie sielanka...
Mówi że trzeba było zrobić co było trzeba i tyle :-)
Halsowa Panno ale ta Twoja znajoma ma intuicję;-)
Ostatnia edycja:
halsowa_panna
Zaangażowana w BB
mam nadzieję, że tak szybko nie będzie rósł brzuszek...
od dwóch dni używam kremu na rozstępy, mam nadzieję że pomoże. ;-)
od dwóch dni używam kremu na rozstępy, mam nadzieję że pomoże. ;-)
AbEjA
Mamy styczniowe 2007
halsowa większość kremów na rozstępy można stosować od 4 miesiąca ciąży (ale oczywiście nie wszystkie) - jaki masz, że stosujesz już teraz?? chetnie bym "odgapiła". W pierwszej ciąży wogole nie mialam rozstępów (jeden w 40 tygodniu) a po porodzie brzuch jak zebra :-)
A i dziewczyny przypominam, że powinnysmy z takich kosmetyków stosowac tylko te dla przyszłych mam...
A i dziewczyny przypominam, że powinnysmy z takich kosmetyków stosowac tylko te dla przyszłych mam...
medeuska
październikowa mama'09
Ja w 9 tyg waże już o 3,5 kg więcej
Ojej.. tylko 3,5.. nie załamuj mnie
Ja mam 168.... a moja mama.. hm..sama nie wiem bo ona w sumie jest dośc przy sobie i nie da sieocenic ile przytyla w sumie przytyla troche ale potem tego nie zrzucila mam nadzieje ze ja nie bede tak miala...przed ciążą ważyłam 56 kg więc... :-) przez pierwsze dwa miesiące przytyłam kilogram, a potem schudłam 3 kg więc mam teraz 54 kg...
Jeszcze przyjdzie mój czas
A ile masz wzrostu?
Mam nadzieję że sprawy ciążowe odziedziczyłam po mamie... Nabierała tyle wagi ile sam brzuszek, mało tłuszczyku (ogólnie to skóra i kości prawie...), zero rozstępów, no i zaraz po porodzie praktycznie płaska była...
No i najdłuższy miała pierwszy poród, ze mną trwał 6 godzin. szok.
drugi pośladkowy, moja siostra - niecałe 4 godziny... Normalnie sielanka...
Mówi że trzeba było zrobić co było trzeba i tyle :-)
Halsowa Panno ale ta Twoja znajoma ma intuicję;-)
co do rozstępów to moja mamuśka ma kilka praktycznei nie widocznych białych na szczęście.. już Wam chyba kiedyś mówiłam, że kolezanka ma takie ogromne czerwone
Ja mam tylko nadzieje ze potem schudne, bo sie chyba załamie jak nie wróce przynajmniej do 53
halsowa większość kremów na rozstępy można stosować od 4 miesiąca ciąży (ale oczywiście nie wszystkie) - jaki masz, że stosujesz już teraz?? chetnie bym "odgapiła". W pierwszej ciąży wogole nie mialam rozstępów (jeden w 40 tygodniu) a po porodzie brzuch jak zebra :-)
Ja od razu po pierwszej wizycie u ginekologa i po pierwszym usg, jak już miałam wyraźnie potwierdzoną ciążę popędziłam do apteki i zaopatrzyłam się w krem na rozstępy mustela- słyszałam, że skuteczny i nie zamierzam na nim oszczędzać ;-) pupę mam pociętą jak zeberka, ale brzuszek- moją duma od zawsze- chcę chociaż uratować
Ja niestety budowy i figury po Mamie nie odziedziczyłam.... moja Mama ma po 3 ciążach ledwie 2 rozstępy bialutkie na brzuchu i żadnych problemów ze zbędnymi kg... ja mam mocną budowę, ciężkie kości i jeśli w rodzinę Taty wdam się też z tyciem w ciąży to będzie kiepściutko... dlatego już zaczęłam się pilnować troszkę i ograniczać.
reklama
Kachurek
Mamy kwietniowe'08
No to ja prezentuję swój wielki bunio! Jak widać biust mi nie urósł ani trochę. Ale pocieszam kobitki- deski. Mleka miałam full, zero problemów z karmieniem- karmiłam 7 miesięcy, a przestałam tylko dlatego że zaczęłam starania o kolejną dzidzię.
Ostatnia edycja: