reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria brzuszków

Jak zwykle wszystkie brzuszki sliczene.
Kazda z kobiet jest inna, dlatego mamy rozne wielkosci brzuszkow.

reklama
Wow... super brzuszki... ja sobie robię co 4 tygodnie zdjęcie, żeby widac jakąś różnice było, czyli napstępne wkleję za tydzien... fajnie dziewczynki, że swoje pyszczki pokazujecie, śliczne z Was kobietki:-):tak:
Ja robię co 2 tygodnie ;-);-)

Moja małżoneczka w 19 tygodniu.
Śliczny brzusio :-)

choć przyznam że zrobić sobie fotkę samej to jest sztuka;-)
Brzuszek pierwsza klasa ;-)

a to mój w 18 tc i 1 dniu
mały jakiś :-(
Ładnie brzuszek rośnie.
Kasiu ja swój już pokazywałam ale zobacz, że też nie jest jakiś super duży;-);-) Z 19 tc

Załączniki

• 19tc-mini.JPG
    19tc-mini.JPG
    11,3 KB · Wyświetleń: 53
Wydaje się, ze u mnie też powinien pojawić sie jakiś brzuszek... ale się nie pojawia...

Byłam wczoraj u lekarza. Ginekolog sie przestraszył że mam za małą wagę i brzuch na 18 tydzień. Musiałam czekać na USG, to szpital więc czekałam az skonczy przyjmowac w przychodni i zejdzie na dyżur. Czyli 3 godziny w strasznym stresie! na szczęście dzidzia żyje i rośnie a 18 czerwca będe miała dokładniejsze USG.

Ale macie piękne brzuszki!!!
Cieszcie się nimi, bo jeszcze zatęsknicie za dużym obwodem ;-):-D
Abejka - wyglądasz super! Daj buziaka Zuzi.
Musimy się kiedyś na kawkę jakąś wybrać, albo lody, bo ty nie lubisz kawci! Przytargałabym Ci worek ciuszków, z których Milka już wyrosła :D

Ostatnia edycja:
reklama
Byłam wczoraj u lekarza. Ginekolog sie przestraszył że mam za małą wagę i brzuch na 18 tydzień. Musiałam czekać na USG, to szpital więc czekałam az skonczy przyjmowac w przychodni i zejdzie na dyżur. Czyli 3 godziny w strasznym stresie! na szczęście dzidzia żyje i rośnie a 18 czerwca będe miała dokładniejsze USG.
No to niezłego stresa pan doktor Ci zafundował ;-)ale dobrze, że czujny lekarz i od razu interweniuje jak coś mu się nie podoba

Do góry