reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria brzuszków

reklama
też masz Malutki Brzuszek... A co do ADHD... jeśli mam Synusia w brzuszku-bo tego nie wiem jeszcze to pewnie PIŁKARZ. Wczoraj wieczorem w moim brzuchu rozgrywana była LIGA MISTRZÓW :-D
A u mnie to chyba tylko liga śpiochów też w mistrzowskim wydaniu ;-):-) Kropek nie wykazuje większej aktywności za dnia. Ot, szturchnie matkę raz czy dwa, przefikołkuje na drugi bok i dobranoc :-D Czasami mnie to martwi, nie ukrywam...

Wasze brzuszki to przynajmniej ciążowe są, mój jest raczej tłuszczykowy. Za to skórę po Cetaphilu mam gładziutką jak pupcia niemowalka :tak::-D

Dzoewczynki piękne, zgrabne brzuszki :-)

cyniczna... jak byłam w ciązy z Zuzią to ona dawała o sobie znac głownie wieczorem iw nocy jak moja aktywność ruchowa była bliska zeru. Ginekolog mi to tłumaczył, ze jak caly dzien chodzę to ją kołyszę i ona sobie spi, a jak ja się położe to ona zaczyna harce :-) i tak było, potrafiła obudzić mnie o 3 w nocy :-) poza tym na tym etapie ciązy naprawdę ruchy nie musza być regularne.

A to My dziś- 19 tc

heh ja to widzę ogroooomniaste piersi:-D

m pewnie szczęsliwy:-p

dzięki dziewczyny akurat łazienka jest jedyna w całym mieszkaniu co jako tako wygląda... panowie właśnie zdrapują wszystko do tynku w przyszłej sypialni....

Sliczne macie brzuszki!!! Moj w 19t4d jest ogromny:tak:Maly moze biegac:-D:-)

Załączniki

• DSC_0045.jpg
    DSC_0045.jpg
    82,4 KB · Wyświetleń: 96
reklama
Do góry