Karolinusia
Fanka BB :)
Karolinusia wkońcu wkleiłaś :-) już myślałam że nigdy nie pokażesz.
w końcu się zebrałam...;-) zajęło mi to trzy minuty :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Karolinusia wkońcu wkleiłaś :-) już myślałam że nigdy nie pokażesz.
Paula jaki Ty jestes chudzielec (to komplement, żeby nie było watpliwości he he:-);-)), już sobie wyobrażam jak bedziesz później wygladać...
Dziewczynki czy Wam też wieczorem tak brzuch wywala? bo u mnie rano to prawie nic nie widac, ale wieczorem to ho ho ho...
Dziewczynki czy Wam też wieczorem tak brzuch wywala? bo u mnie rano to prawie nic nie widac, ale wieczorem to ho ho ho...[/COLOR]
Mam tak samo ;-);-)Dziewczynki czy Wam też wieczorem tak brzuch wywala? bo u mnie rano to prawie nic nie widac, ale wieczorem to ho ho ho...
Już wkrótce będą dobreale wiecie co? dostałam od siostry spodnie ciążowe. :-) jeszcze troszkę za duże. ale przypomniałam sobie, ze spodnie mogą być wygodne... cudeńko