reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

galeria brzuszkow lipcoweczek:)

Najpierw, Corsini spory bobasek ci sie chyba szykuje? Fajny brzusio, taki okraglutki!!! Moze mi sie tylko duzy wydaje ale mimo wszystko ladny!!!

A ty KajuMaju, to jest tak jak bys glodnemu narobila ochoty na kurczuaczka!!! Wstawiaj fotki i nie daj sie prosic! Laseczka dalej jestes wiec oprocz brzusia to sie duzo nie moglo zmienic, tym, bardziej pamietamy cie jeszcze w rozowej sukieneczce i tam tez nie mialas brzusia!!!! Jezeli ty modelka jestes to popatrz na Heidi Klum!!! Ona w pare tygodni po porodzie prezentowala Victoria's Secret!!!!!!!!! I jak slicznie wyglada!!! A tez miala spory brzusio!!!

reklama
Wow!!!! Nic innego mi do glowki nie przychodzi!!! Wygladasz fantastycznie i na pewno wrocisz do formy po ciazy!!! Nie martw sie!!!! Zdjecia przecudne, a to na plazy to jak z kalendarza PIRELLI!!!!

Dziekuje Krecinko. Uwielbiam moja prace i bardzo zalezy mi na tym zeby szybko wrocic do formy , ale niestety nie bede mogla sobie pozwolic na drastyczna diete ( jak np. Heidi )bo zamierzam karmic piersia.

Ciekawe ile jeszcze kg nam przybedzie ??

A swoja droga to widzialyscie jaka Angelina Jolie jest chuda ? Ma niedlugo rodzic a buzie ma wyglodzona i ramiona jak patyki........to tez jest przesada ! Pisze "tez" bo pomimo tego ,ze razem sie tu wspieramy i zapewniamy ze ten caly tluszczyk jest dla dobra naszych dzieci to i tak czuje ,ze sie troche zaniedbalam.

kaja pięknie wyglądaszi raczej mało cię zmieni ciąża .Nie masz czym się martwić,wrócisz do formy !!!!

GŁOWA DO GÓRY ,BOSKO WYGLĄDASZ!!!!!

Wow!!!Faktycznie śliczne fotki!!!Wygladasz doslownie jak marzenie kazdego faceta:):)...a brzuszkiem sie teraz nie przejmuj.....bo napewno wrócisz do swojej figurki!!!

No Kaja,Nikolas będzie miał mamuśkę laske nie z tej ziemi!!!! To nie ty go na imprezach będziesz pilnować tylko on ciebie! ;D Piękna z ciebie kobieta,uważam,że nie masz co sobie robić stresu o to czy wrócisz do formy bo napewno tak będzie!

Kreciku dzidziuś jak na razie zapowiada się zupelnie przeciętnej wielkości więc sama nie wiem skąd taki brzuszek  ::) w 25 tyg ważył 800g wiec to chyba przecietna waga,sama nie wiem ;D KajuMaju  cudne fotki  :) i ja prócz brzuszka nie widzę zmiany  :) wygladasz cudnie  :)  wiec podpisuje się pod dziewczętami i jestem  pewna że wrócisz szybko do formy..dzisiaj widziałam zdjęcia jednej z majówek  ;) dzidzia ma 6 dni a mamusia jakby brzuszka nigdy nie miała  ;) założe się ze i Ty będziesz mogla nam się pochwalić płaskim brzusiem zaraz po  ;D

reklama
Do góry