reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

galeria brzuszkow lipcoweczek:)

Oj dziewczynki , nie wyglupiajcie sie .
Nawet ja nie moge teraz patrzec na te fotki ,bo mi sie humor psuje !!!

Pokaze z checia jak juz wszystkie schudniemy . OK ?

reklama
ehh te rozstępy.... ::) KajuMaju może Cię to pocieszy...ja w pierwszej ciąży miałam rozstępy( i to na boczkach) nim pokazał mi się brzuszek  ;) mimo smarowania i w ogóle cudów niewidów mialy widocznie być i były :D za to przyjaciółka ktora przytyła bagatela 26kg nie miała ani jednego a brzusio jak pupa niemowlęcia  :) brzuszek miała naprawdę ogromny do dzisiaj pamietam jak się fajowo "toczyła"  ;)  i urodziła synka 4kg z hakiem  ;D dodam że nie smarowała się niczym (szcześciara) :) taka skóra...więc przyjmuje opcję że masz taki sam rodzaj skóry i będziesz miala brzusio cacunio  , bo brzusio masz juz naprawdę spory i wciąż śliczny  :) i tak zostanie i o!  ;D i jak to nie mozesz patrzeć  ::) oszalałaś? ja tam Ci mogę tylko pozazdrościć  :)  :)

oj aju, wykrecasz sie tu. zanim ja schudne to za duzo czasu minie,wiec nie marudz i szybko fotki dawaj, bo do przyszlego roku to ja nie wytrzymam ::) ;D

reklama
Do góry