reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

galeria brzuszkow lipcoweczek:)

reklama
W mojej pracy bardzo liczy sie cialo i w razie rozstepow albo rzucajacych sie w oczy blizn niestety musialabym zmienic zawod ktory kocham . Tak wiec smaruje ile wlezie i biore witaminki na skore.

Ogolnie rzecz biorac pracuje w reklamie.... tu wyglad jest bardzo wazny i dlatego tak bardzo przejmuje sie tymi wszystkimi ekstra kilogramami i rozstepami :(

rozumiem:) ale bardzo zgrabna z Ciebie mamusia, wiec nie masz sie czym przejmowac. a po ciazy na pewno szybciutko wrocisz do swojej wagi:)

Podobno odpowiednia dieta zapobiega występowaniu rozstępów. Bodajże bogata w cynk... jak znajdę link do tej strony, gdzie to znalazłam  to wam wkleję. No i nie martwmy się na zapas bo i tak będzie co ma być :p

Kaju jako modelka??

Dziekuje bardzo za komplement .
Ja niestety mam inne zdanie na ten temat i czuje sie jak wieloryb. ;) Mam nadzieje,ze po porodzie jakos uda mi sie go zrzucic .

No to rozumiem Twój stres :laugh: :laugh: Jak tylko znajdę ten link to od razu go wstawię z dedykacją dla Ciebie:)
Jak masz jakieś fotki (profesjonalne) to nie daj się prosić i pochwal się koleżankom ;) ;D

reklama
Do góry