reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

galeria brzuszkow lipcoweczek:)

reklama
Kaju!
Jak człowiek ma czym sie chwalic to powinien to robic!
Najgorzej jak chwali sie ktos, kto nie ma do tego podstaw :)

Wiolu , masz racje - jest tak jakbysmy sie od zawsze znaly ! :)

A poza tym chyba nie ma nic gorszego od takiej falszywej przyjazni o ktorej napisalas ,ze niby wielkie kolezanki a jedna druga obgaduje za plecami . Wiele razy sie na tym przejechalam i chyba dlatego nie potrafie sie zabardzo z nikim zaprzyjaznic.

(faktycznie nie w tym watku co trzeba piszemy ;) )

Kaju nie chwaliłaś się tylko ja Cię pociągnęłam za język no i jak się okazało kim jesteś to wymusiłam (ja + parę innych osób) fotki - nie mogłaś odmówić >:D >:D

reklama
Kaju nie musisz sie wstydzic ze masz wspanialy zawod, o ktorym wiele dziewczyn moze tylko pomarzyc!!! Dziewczyny potrafia byc tak zazdrosne ze czasem sie wstydze ze naleze do tej samej plci!!! Moze mi sie tylko wydaje ale na razie tylko tutaj na bb spotkalam normalne dzoiewczyny!!! Ja w Polsce nie mam kolezanek bo sie wszystkie poodwracaly ode mnie, nawet moja przyjaciolka z ktora sie od 2 klasy podstawowki przyjaznilam!!! Teraz jak ja spotkam i podejde do niej to ona nie wie jak ma sie zachowac a falsz wychodzi jej uszami!!!

A tak poza tym to wczoraj spotkalam dziewczyne ktora mi robila kwiaty do slubu (wiazanka, strojenie sali i kosciola).
Okazuje sie ze ona ma termin na 6 lipiec i spodziewa sie dziewczynki!!! Juz wczoraj wymienilysmy buziaczki ale jakos moj Allanek nawet nie drgnal! Moze laska nie w jego typie??
Oto nasze zdjecie

Do góry