reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

galeria brzuszkow lipcoweczek:)

Ehhh, dziewczyny widzę, że na samokrytykę Wam się zebrało, zupełnie niepotrzebnie moim skromnym zdaniem :) Wyglądacie ślicznie i kwitnąco. A Ciebie Wiolu to przez kolanko i po tyłku... kto powiedział że wszystkie kobiety muszą być szczuplutkie, Tobie jest ładnie w Twoim ciele, to raz a dwa to widząc jak mąż na Ciebie patrzy to chyba mu to nie przeszkadza ;) Po urodzeniu dzieciątka się tyle przy swojej trójeczce nabiegasz, że zgubisz parę ładnych kilo :) Uszy do góry :)

reklama
KASIU to jakiś dół ,wszystko mnie dziś wkurza a i dzieci też mają taki nastrój .Dziś dzwoniła moja przyjaciółka która będzie chrzestną i też niezadowolona ze swojego wyglądu a waży tylko 56 kilo (ja się chyba załamie),naprawdę dziś biometr niekorzystny .Żeby chociaż pogoda była a tak to kiszę się w domu bo cały czas leje .

Mężusiowi w ogóle nie przeszkadza moja krągłość ,cały czas jest zakochany (po tylu latach) i próbuje mi to tłumaczyć ale dziś jakby grochem o ścianę

JUTRO BĘDZIE LEPIEJ !! dziękuje ci słońce

Całe szczęście, że nie mamy wszystkie naraz doła tylko naprzemiennie bo co byśmy wtedy zrobiły ??? Chyba byśmy się zapłakały :laugh: A tak to nawzajem podtrzymujemy się na duchu bo czasem fajnie jak ktoś z "zewnątrz" spojrzy na sprawę obiektywnie :) Buziale :-*

dobrze że chociaż ty masz dobry humorek ,chyba pójdę spać zanim się całkiem rozkleje

Ta sesja zdjęciowa była robiona przez mężusia dla poprawienia mojego humoru ale niestety osiągnęło odwrotny skutek ;D ;D

oj oj dziewczynki, Przeganiam wszstkie Wasze doły-posżły won!!!!!!!!!

Wiolu-najważniejsze, że Twój kochany taką Cię uważa za ładną i tego się trzeba trzymać, nie spoglądaj na boki bo każda inna mamusia

Aniu-bardzo ładne zdjęcia i ładna mamusia!

Kasiek-współczuję Ci z tym wstawanie o takiej godzinie, toż to środek nocy!!!!

Ojej kobietki! Ile nowych foteczek! Ale ja to lubię! To jutro wstawiam swoje :) Nie dam rady każdego osobno skomentować,bo jeszcze nadganiam inne wątki ale powiem wam,że teraz wszystkie wyglądacie po prostu pięknie i chyba tak natura to ustawiła,że nie ważne,ile ważymy i jakie mamy kształty brzuszków,i tak wyglądamy promiennie i kwitnąco! CUDA!!!!

reklama
Kurcze nie było mnie dwa dni a tu taki postęp w tym wątku  :) . Po pierwsze wszystkim dziękuję za miłe słówka, nam kobietkom w ciąży naprawdę są czasem jak baaardzo potrzebne.
Wiolu, Aniu , Ineska, śliczne są Wasze brzuszki a  Wy  wyglądacie tak radośnie, miło popatrzeć.
Tasha fajny, zgrabniutki brzusio :)
Olka czekamy niecierpliwie  :)

Do góry