reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

galeria brzuszkow lipcoweczek:)

tez mam dzis dolek maly...wszystko przez to ze kogo niespotkam to pyta oooooooooo to ty jeszcze nieurodzilas?????a jak mowie ze jeszcze miesiac to kazdy mowi boze ale ty gruba jestes....no coz bardzo milo az sie czasem plakac chce...maz mowi ze niejestem gruba tylko mam duuuuuuuuuzy brzuszek ale jakos mnie to nieprzekonuje....i jeszcze zrobily mi sie rozstepy kolo pepka...poprostu ekstra :-[

reklama
widzę że następna ma doła.Iwonko ,naorawdę ślicznie wyglądasz i nie przejmujsię gadaniem ludzi,oni po prostu lubią tak dołować .Moja mama nie stanowi wyjątku .OLEJ TO !!!

staram sie nieprzejmowac ale czasem juz mnie nosi...wczoraj sobie niezle poplakalam z tego powodu...bo czulam sie taka brzydka,kurde teraz jeszcze buzia mi tak sie zaokraglila wygladam jak chomik ihhih...normalnie moze bym sie nieprzejmowala ale z dnia na dzien mi ciezej i czuje sie coraz wieksza i jeszcze ta hustawka nastrojow....oj my to sie mamy ;)

mi jak moje kochanie mowi ze jestem gruba to mu odpowiadam "ze nie gruba tylko ciezarna" :p, dziewczyny co wy z tymi dołkami, przeciez ten brzuch jest tak krotko !! ja bede tesknic za bebenkiem moim co z tego ze pupcia wieksza, taki urok tego stanu. nochy w góre przeciez wygladamy pieknie!!! juz tak mało zostało....
cieszcie sie tym jak wygladacie bo nie kazdej jest dane to przezyc.

macie racje to chyba i wina pogody tylko ze u mnie dzis znowu zimno i deszcz...chyba zamecze meza swoim marudzeniem bo ma dzis wolne

No właśnie, jesteśmy teraz piękne, a ci co mówią, że jesteśmy grube to chyba rozumy postradali do reszty.
Tak jak mówi Agutek nochalki do góry, brzuszki do przodu i dumnie paradować, przecież zostało nam już tak mało czasu na chwalenie się domkami naszych maluszków.

reklama
Do góry