reklama
wioletta.z
Lipcówka'06 mama Oskara
KRECIKU ślicznie wyglądasz i bardzo zgrabniutko .Fajnie ci w tej fryzurce
k@siek
Mama dwóch Skarbów:)
Fajowa fryzurka i fajowy brzunio Ja to właśnie sobie strzelę jakąś fryzurkę z jajem tylko muszę zmiienić fryzjerkę bo ta obecna była dobra ale do podcinania końcówek jak zapuszczałam włosy Teraz chcę coś z ikrą bo już dawno nie miałam fryzury w której czułabym się dobrze. A wracając do tematu przewodniego bardzo ładny ten Twój Allankowy domek, od ostatniej sesji chyba nawet troszkę się metraż zmienił Na drugiej fotce masz superową minkę... jakbyś coś nabroiła :
k@siek
Mama dwóch Skarbów:)
No i kolejny śliczny brzuszek
Ja obiecałam, że dzisiaj zrobię jakieś zdjęcia, żebyście oceniły to czy faktycznie mi brzuch opadł ;D ale dzisiaj dopiero wróciłam do chatki i już sił mi brak Wiem jednak, że raczej nie opadł bo pewnie by mi lekarz na badaniu USG coś o tym wspomniał
Ja obiecałam, że dzisiaj zrobię jakieś zdjęcia, żebyście oceniły to czy faktycznie mi brzuch opadł ;D ale dzisiaj dopiero wróciłam do chatki i już sił mi brak Wiem jednak, że raczej nie opadł bo pewnie by mi lekarz na badaniu USG coś o tym wspomniał
wioletta.z
Lipcówka'06 mama Oskara
I na szczęście ,przynajmniej niebędziesz myślała że coś jest nie tak
reklama
wioletta.z
Lipcówka'06 mama Oskara
Wątpie TASHA ,ale ciesz się że nie tyjesz ,bo mnie strasznie brzuchol rośnie i wyglądam tak jakbym się już rozlatywała :laugh: :laugh:.Ja przy pierwszym dziecku nie tyłam z początku i dopiero w 6 miesiącu mnie wywaliło ale taka moja uroda i genetycznie jestem tak ustawiona .A ty kochanie jesteś już na finiszu więc spokojnie
Podziel się: