reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

galeria brzuszkow lipcoweczek:)

no i co z tego, że nam przybywa kilogramów-nie każdy może byc w ciąży-my jesteśmy i niech nam inni zazdroszczą!!!!!

reklama
Iwonka,Baśka z czerwcówek pisała,że jej opuchlizna z buzi i reszty ciałka zeszła już dzień po porodzie także spoko! A taki rozstępik to i ja mam przy pępku,naciągneła mi się dziurka po kolczyku,nie zdążyła zarosnąć i mam tam piękną fioletowo-czerwoną szramę :p ale wiesz co? OLAĆ TO! Najważniejszy jest dzidziuś a wszyscy życzliwi niech sobie w buty schowają swoje uwagi,nie daj się im!

Co do okolic pepka to moj wyglada jakby byl brudny bo nie wiem co to jest ale wyglada jakby mi ta brazowa kreska na brzuchu okrazala pepek (tyle ,ze jest taka rozmyta) ??? Dziwnie to wyglada ale chyba zejdzie razem z ta kreska po porodzie mam nadzieje ;)

dziewczyny wszystkie brzuszki piękne i te małe i te duże!
Aneczko ja tez tak mam właśnie wczoraj to zauważyłam i też myślę że to zniknie razem z kreską

reklama
Do góry